Hava Durumu

Naci Görür: Bu yakışıksız tutumu bir Elazığlı olarak kınıyorum

Prof. Dr. Naci Görür, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun katıldığı Elazığ'daki temel atma törenine Vali'nin ve İl Milli Eğitim Müdürü'nün katılmamasına ilişkin sosyal medya hesabından mesaj yayınladı. "Bu yakışıksız tutumu bir Elazığlı olarak kınıyorum" diyen Görür, "Deprem nedeniyle Elazığlı olmayıp da memleketimde okul yaptırma zerafetini gösteren insanlardan özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2022 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2022 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Naci Görür: Bu yakışıksız tutumu bir Elazığlı olarak kınıyorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Elazığ'da bir lisenin temel atma törenine katılmış törende vatandaşlara seslenmişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katıldığı törende Kılıçdaroğlu gençlik yıllarını geçirdiği Elazığ'a olan ilişkin duygu ve düşüncelerini ifade etmişti. Özellikle gençlere umutlarını asla kaybetmemelerini istemişti. Diğer yandan törene katılım sağlamayan devlet yetkililerini eleştirmişti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Elazığ'da bir okulun temel atma töreninde katıldı.

Bugün ise İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Maden Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nde öğretim üyesi Prof. Dr. Naci Görür tepkisini sosyal medyada şu şekilde dile getirdi:

"Arkadaşlar, dün memleketim Elazığ’da yatırımların en güzeli olan bir okul temel atma töreni için bir araya gelinmiş. Siyasi nedenlerle ne yerel yönetim temsilcileri ne de Milli Eğitim Müdürü törene katılmış. Elazığ’ın örf, adet ve terbiyesine yakışmayan bu yakışıksız tutumu bir Elazığlı olarak kınıyor, deprem nedeniyle Elazığlı olmayıp da memleketimde okul yaptırma zerafetini gösteren insanlardan özür diliyor ve gerçek Elazığ’ın bu olmadığını söylemek istiyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.