Hava Durumu

Müge Anlı'dan Narin cinayeti açıklaması: Gelen çok bilgi var ancak açıklayamıyorum

Ölümüyle tüm Türkiye'yi yasa boğan 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti ile ilgili Müge Anlı açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 15:07
Kaynak: ATV
Müge Anlı'dan Narin cinayeti açıklaması: Gelen çok bilgi var ancak açıklayamıyorum

Yayın yasağı nedeniyle Narin Güran konusunu ele alamayan Müge Anlı, bugün canlı yayında küçük kızın ölümüyle ilgili konuştu. 8 yaşındaki Narin için başsağlığı dileyen Müge Anlı, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

8 yaşındaki çocuğun cansız bedeni, üzeri taşlarla gizlenmiş vaziyette bir çuvalın içerisinde dere kenarında bulunurken, aile üyelerinin de içinde bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Programa başlarken okula başlayacak öğrencilere başarı dileyen bulunan Müge Anlı, 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayete kurban gittiği için bugün okula gidemediği söyledi. Anlı, "Ne yazık ki bugün okula başlayamayan bir öğrencimiz var, 8 yaşındaki Narin. Nurlar içinde yatsın." dedi.

Küçül Narin'in ölümü hakkında canlı yayında konuşan Müge Anlı üzüntüsünü dile getirirken, getirilen yayın yasağına da tepki gösterdi.

Yeni sezona başlangıç yaparken Narin konusunu yayın yasağı nedeniyle işleyemediğini belirten Müge Anlı, "Benim dışımda kimse yayın yasağını dinlemedi. Ama yayın yapan arkadaşlarıma bir şey söylemiyorum. Bu haberlere neden yayın yasağı geliyor, onu konuşmak lazım" dedi.

Olayı yakından takip ettiğini söyleyen Müge Anlı, "Bana da gelen çok bilgi var ancak mahkeme kararı var. Açıklayamıyorum" ifadelerini kullandı.

Daha önce başka bir olayı işlediği için kendisine dava açıldığını söyleyen Anlı, "Bana plaket verilmesi gerekirken yasak yüzünden dava açıldı. O yüzden dikkat ediyorum" dedi.

Kaynak: ATV

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.