Hava Durumu

MSB duyurdu: Piyade Binbaşı Osman Ayan şehit oldu!

Pençe 1-2 Harekât bölgesinde görev yapan Binbaşı Osman Ayan, kalp krizi şüphesiyle kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2024 19:26
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2024 19:27
Kaynak: İHA
MSB duyurdu: Piyade Binbaşı Osman Ayan şehit oldu!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Piyade Binbaşı Osman Ayan'ın şehit olduğunu duyurdu. Bakanlık, şehit Ayan'ın kalbine yenik düştüğü bilgisine yer verdi.

"KALP KRİZİ ŞÜPHESİ..."

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Pençe 1-2 Harekât bölgesinde, 4 Eylül 2024 tarihinde icra edilen intikal faaliyeti esnasında kalp krizi şüphesiyle derhâl hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanan kahraman silah arkadaşımız P. Bnb. Osman Ayan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." denildi. 

BAKAN GÜLER'DEN TAZİYE MESAJI

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, şehit için taziye mesajı yayımladı. Bakan Güler mesajında, "Kahraman silah arkadaşımız, 4 Eylül 2024 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Millî Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.