Hava Durumu

Kütahya'daki uyuşturucu operasyonları

Kütahya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen 2 ayrı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 6 kişiden 4'ü tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2024 21:58
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2024 21:59
Kaynak: İHA
Kütahya'daki uyuşturucu operasyonları

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu madde ticaretinin engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar sonucu Tavşanlı yolu üzerinden şehir merkezi istikametine seyir halinde olan araç “dur” ihtarına uymayarak kaçtı. Yaşanan kovalamaca sonucu Kirazpınar Mahallesi üzerinde şahıslar aracı bırakıp kaçtı. Polis ekipleri araç içerisinde bulunan M.K.T., E.A., S.Ö. ve Y.G. isimli şahısları yakaladı.

Ekiplerin ikinci operasyonun da ise, İ.K. ve O.Y. isimli şahıslarla buluşarak ele geçirilen malzemenin bir kısmını iki şahsa sattıkları anlaşıldı. Polis 2 şahsı yakalandı. Araç ve şahısların üzerinde yapılan kontrollerde, 2 parça halinde toplamda 56,70 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Gözaltına şahıslardan İ.K. ve O.Y. çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, M.K.T. (27), E.A. (31), S.Ö. (27), ve Y.G. (22) tutuklanarak cezaevine gönderildi. F.Ç. (26) isimli şahıs ise aranıyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.