Hava Durumu

Kadın polisi şehit etmişti: Yunus Emre Geçti'nin TikTok paylaşımındaki polis detayı ortaya çıktı!

Ümraniye'de 27 yaşındaki kahraman polisimiz Şeyda Yılmaz'ı şehit eden 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti'nin TikTok paylaşımları ortaya çıktı. Hem hırsız hem de sapık olduğu belirlenen ve 26 suç kaydı bulunan Geçti'nin silah ve lüks araçlarla yaptığı paylaşımlar dikkat çekerken, son paylaşımındaki polis detayı ise gündem oldu. Geçti'nin "Bir dahaki sefere kafasına basarım" diyerek tehdit ettiği de görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2024 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 11:58
Kaynak: MyNet
Kadın polisi şehit etmişti: Yunus Emre Geçti'nin TikTok paylaşımındaki polis detayı ortaya çıktı!

Türkiye güne İstanbul'dan gelen kahreden şehit haberiyle uyandı. Dün gece Ümraniye'de yaşanan olayda motor hırsızlığı suçundan yakalanan ardından firar eden Yunus Emre Geçti operasyon sırasında kahraman polisimiz Şeyda Yılmaz'ı silahla ateş açarak yaraladı. Hastaneye kaldırılan 27 yaşındaki Yılmaz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Yılmaz'ın şehit haberi tüm Türkiye'yi yasa boğarken, polis katili Geçti, kıskıvrak yakalandı.

HEM KATİL HEM HIRSIZ HEM DE SAPIK

19 yaşında polis katili olan Yunus Emre Geçti'nin kimlik bilgileriyle ortaya çıkan detaylar ise herkesi şoke etti.

Kabarık sabıkalı caninin sadece hırsız değil aynı zamanda bir de sapık olduğu belirlendi. 26 suç kaydı bulunan Geçti, 1 kere cinsel tacizden 2 kere de çocuğa cinsel istismardan işlem görmüş.

TIKTOK PAYLAŞIMLARI OLAY OLDU

Katil Geçti'nin fotoğrafları da sosyal medyaya düşerken, özellikle TikTok hesabından yapmış olduğu paylaşımlar dikkat çekti.

Mafya ayaklarıyla takılan, mahallenin ağır abisi gibi pozlar veren Geçti'nin paylaşımları sosyal medyada gündem yarattı.

LÜKS ARAÇLAR VE GAYRİMENKUL...

"YEG OTOMOTİV & GAYRİMENKUL" etiketiyle paylaşımlarda bulunan Geçti'nin sürekli lüks arabalarla fotoğraflarını paylaştığı görülürken; son gönderisi ise çok konuşuldu.

SON GÖNDERİSİNDE ÇOK KONUŞULACAK POLİS DETAYI

Arka planda "Dostumuz az, düşmanımız çok, korkumuz yok" sözlerinin duyulduğu paylaşımda, bir aracı durduran polislerin aracı ve içindekileri kontrol ettiği anlar yer aldı.

Geçti'nin bir başka paylaşımında ise "Abilerinizi etekli görmek istemiyorsanız rahat durun" diyerek tehditler savurduğu görüldü.

SİLAHLI PAYLAŞIM

Bir diğer paylaşımda ise bir aracın içinde silah tuttuğu görülen Geçti'nin silah taşıdığını imaa ederken "Su uyur düşman uyumaz BAŞARILAR ..." ifadelerini kullandığı anlar yer aldı.

Geçti’nin birkaç ay önce sosyal medya hesabından “Bir dahaki sefere kafanıza basarım” şeklinde yaptığı paylaşım da sosyal medyada çok konuşuldu.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.