Hava Durumu

İşte Fahrettin Koca gerçekleri! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü: İstifa kararını 27 gün önce...

Yerel seçim sonuçlarının ardından AK Parti'de değişim önce il başkanlarından başladı. 7 şehrin il başkanı geçen hafta değişti. Bakanlar Kurulu içerisinde de değişimlerin olacağı yüksek sesle dile getirilmeye başlamıştı. Mynet'in ulaştığı bilgiye göre dün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, görevinden istifa etti. Fahrettin Koca, bugünkü tüm programlarını iptal etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 14:17
Kaynak: MyNet
İşte Fahrettin Koca gerçekleri! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü: İstifa kararını 27 gün önce...

Fahrettin Koca krizinin detayları ortaya çıkmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Fahrettin Koca, görevden affını istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fahrettin Koca'ya vereceği yanıt sonrası son durum netleşecek.

İSTİFA KARARINI KIZILCAHAMAM'DA ALDI!

Mynet Genel Yayın Yönetmeni Ersel Yıldırım'ın haberine göre, Kızılcahamam kampında partililer tarafından eleştirilen Fahrettin Koca'nın istifa kararını orada aldığı ortaya çıktı. 1 Haziran'daki Kızılcahamam kampında AK Partililer istişarede bulunmuş seçim sonuçları ve toplumdaki rahatsızlıklar değerlendirilmişti.

Randevu sistemi ve sağlıktaki eleştirileri ileten partililerin bu tutumu sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın istifa kararını aldığı ve dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunduğu da Mynet'in ulaştığı bilgiler arasında.

PANDEMİ DÖNEMİ HALA HAFIZALARDA

2018 yılından beri Sağlık Bakanı görevini devam ettiren Fahrettin Koca, pandemi döneminde Türkiye'nin en çok konuştuğu siyasetçiydi. İlk vakanın yaşandığı akşam ekranlar karşısına geçen Fahrettin Koca'nın açıklaması hala hafızalarda...

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.