Hava Durumu

Genç müzisyen, elleri, ayakları ve ağzı bağlanmış halde ölü bulundu

İstanbul Kadıköy'de günlerdir kendisinden haber alınamayan amatör müzisyen Çınar Ersanlı, evinde elleri ve ayakları bağlı halde öldürülmüş olarak bulundu. Cinayetle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2024 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2024 08:11
Kaynak: Halk TV
Genç müzisyen, elleri, ayakları ve ağzı bağlanmış halde ölü bulundu

Kadıköy Fenerbahçe Saldıray Sokak'ta bulunan 15 katlı binanın 2 katında 18 Ağustos pazar günü 23.00 sıralarında meydana gelen olayda, İddiaya göre, makine mühendisi olan ve aynı zamanda amatör müzisyenlik yapan Çınar Ersanlı (40)'dan 17 Ağustos Cumartesi gününden sonra haber alamayan yakınları daire kapısını çaldı. Kapının açılmamasının ardından çilingir yardımıyla içeri giren yakınları Ersanlı’nın salonda elleri, ayakları ve ağzı bağlı hareketsiz halde yattığını gördü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

BOYNU KIRILARAK ÖLMÜŞ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları araştırmada hayatını Ersanlı'nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Ersanlı'nın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Adli Tıp'ta yapılan ilk incelemede Ersanlı'nın boğulduğu ve boynunda kırık olduğu tespit edildi.

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Cinayetin ardından çalışma başlatan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği yaptıkları incelemede, Ersanlı'nın son görüştüğü kişileri tespit etti. Daha sonra oturduğu apartman ve civarındaki kameraları incelemeye alan ekipler 2 şüpheliyi tespit etti. Yapılan çalışma sonucu gözaltına alınan 2 şüpheli sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirlği'ne götürüldü.

İNTERNETTEN TANIŞTIK

2 şüpheli ilk beyanlarında, Ersanlı'yla internetten tanıştıklarını belirterek, "Olay günü evine gittik. Aramızda geçen bazı şeyler sonrası bizi şikayet etmesin diye ellerini ayaklarını ve ağzını bağladık. Sonra da evden kaçtık. Öldüğünü bilmiyorduk. Amacımız bizi polise şikayet etmeden kaçmaktı" dedikleri öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen 2 şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek

Kaynak: Halk TV

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.