Hava Durumu

Fethullah Gülen'in nereye gömüleceği belli oldu!

Yurt dışında ölen terörist elebaşı Fetullah Gülen'in nereye gömüleceği belli oldu. Pensilvanya'da çiftliği olduğu bilinen hainin mezarının da bu çiftlik içinde yer alacağı belirtildi. Öte yandan hain Gülen kendi çiftliği içine defnedilirse eyalet yasalarına göre arsa vergiden muaf tutulacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 12:13
Kaynak: MyNet
Fethullah Gülen'in nereye gömüleceği belli oldu!

Türkiye Cumhuriyeti'ni hedef alan devlet kadrolarına sızıp çok sayıda insanın hayatını karartan Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fethullah Gülen'in öldüğü dün açıklanmıştı.

FETÖ liderinin tedavi gördüğü St. Luke Hastanesi, hain Gülen'in doğal nedenlerle öldüğünü duyurdu.

ELEBAŞI GÜLEN NEREYE GÖMÜLECEK?

Amerika'nın Sesi muhabiri Mehmet Sümer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Fethullah Gülen'in nereye gömüleceğine dair bilgi verdi. Terör örgütü liderinin Türkiye'ye gömülmek istediği iddia edilince bu konu kamuoyunda gündem olarak tepki çekmişti.

'İDDİALAR DOĞRU DEĞİL, CENAZE SAKLANMADI'

Mehmet Sümer, yaptığı açıklamada, Fethullan Gülen'in cenazesinin gece hastane morgunda bekletildiğini, bazı iddiaların aksine saklanmadığını aktardı. Sümer, cenazenin, Gülen'in çiftliğinin bahçesine gömülmesine karar verildiğini bildirdi.

VERGİ DETAYI

Sümer ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,"Fetullah Gülen'in cenazesi eğer izin alınıp bugüne kadar konakladığı çiftlik alanına gömülürse, arazi Pensilvanya yasalarına göre bundan böyle her türlü vergiden de muaf olacak. Yasaya göre mezar, anıt mezar ve benzeri araziler vergi muafiyeti kazanıyor." bilgisini paylaştı.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.