Hava Durumu

Cübbeli Ahmet seçimin faturasını Bursa Milletvekiline kesti: Derhal istifa etsin!

Cumhuriyet Halk Partisi hem İstanbul'da hem de Ankara'da birçok belediyeyi AK Parti'nin elinden aldı. Şanlıurfa, Yozgat, Afyonkarahisar, Bursa gibi şehirler de AK Parti'nin kaybolduğu iller arasındaydı. İl başkanlarının değişmesinin ardından Cübbeli Ahmet'e AK Parti'deki değişim soruldu. Cübbeli Ahmet ise faturayı AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala'ya kesti...

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2024 09:16
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2024 09:16
Kaynak: MyNet
Cübbeli Ahmet seçimin faturasını Bursa Milletvekiline kesti: Derhal istifa etsin!

31 Mart seçimlerinde tarihinde ilk kez ikinci parti durumuna düşen AK Parti'de mağlubiyetin ardından değişimin geleceği konuşuluyordu fakat değişim gerçekleşmedi.

AK Parti'de dün 7 il başkanı görevlerinden alındı yerlerine yeni isimler atandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ana kadrosu ise devam ediyor.

FATURAYI EFKAN ALA'YA KESTİ!

EKOL TV'deki programında AK Parti'deki değişim sürecini yorumlarken AK Parti genel başkanvekili ve Bursa Milletvekili Efkan Ala'ya sert sözlerle yüklendi.

Cübbeli Ahmet, 'Bu adayları kim belirledi? Efkan Ala belirledi. Mağlubiyetin sorumlusu da odur. Efkan Ala, derhal hızlıca istifa etmelidir.' dedi.

'YURT DIŞINA ÇIKIŞ HARCI KALDIRILMALI'

Yurt dışına çıkış harçlarına gelecek uçuk zamla ilgili de konuşan Cübbeli Ahmet, gelen soru üzerine yurt dışı harcının kaldırılması gerektiğini belirtti.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.