Hava Durumu

Celal Şengör'den gündem yaratan sözler! 'Artık Türkiye olmayacak'

Türkiye Cumhuriyeti ile ilgili kullandığı ifadeler olay oldu. "Dine önem verenler" diyerek tanımladığı iktidarları eleştiren Şengör, "Önümüzdeki 30-40 yıl içinde Türkiye olmayacak. Türkiye’nin istikbali kapanmıştır” ifadelerini kullandı. Şengör'ün yaklaşık iki ay önce yaptığı açıklamalar sosyal medyada yeniden gündem yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2024 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2024 09:34
Kaynak: MyNet
Celal Şengör'den gündem yaratan sözler! 'Artık Türkiye olmayacak'

Jeolog Prof. Dr. Celal Şengör, Yapay Zeka'nın sorularını yanıtlarken, ülkemizin geleceği hakkında konuştu. "Dine önem verenler" diyerek tanımladığı iktidarları eleştiren Şengör, Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğinin belli olduğunu söyledi.

'30-40 YIL İÇİNDE TÜRKİYE OLMAYACAK'

Yapay Zeka'nın sorularını yanıtlayan Şengör, "Bu 20 senelik AK Parti iktidarı ve öncesinde dine baskın önem verenler nedeniyle Türkiye’nin istikbali kapanmıştır." derken; Türkiye'nin artık sonunun belli olduğunu, 30-40 yıl içinde, Türkiye olmayacağını söyledi.

'TÜRKİYE’NİN SONU ARTIK BELLİ VE UZAKTA DA DEĞİL'

Şengör, “Türkiye’nin sonu artık belli ve uzakta da değil bu. Önümüzdeki 30-40 yıl içinde Türkiye olmayacak. Yani bu 20 senelik AK Parti iktidarı ve ondan önce 1950’den beri gelen, bu dine önem veren iktidarlar, bunlarla beraber, Türkiye’nin istikbali kapanmıştır” ifadelerini kullandı.

İKİ AY SONRA GÜNDEM OLDU

Şengör'ün yaklaşık iki ay önce yaptığı açıklamalar sosyal medyada yeniden gündem yarattı.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.