Hava Durumu

İstanbul Havalimanı'ndaki 1000 TL'lik tavuk döner gündem oldu!

Sosyal medyada fahiş gıda fiyatları sıkça gündeme geliyor. İstanbul Havalimanı'ndaki bir tavuk dönerci, dürüm menüsünü 1.016 TL'ye satmasıyla dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 08:41
Kaynak: Halk TV
İstanbul Havalimanı'ndaki 1000 TL'lik tavuk döner gündem oldu!

Havalimanlarındaki restoranlarda her geçen gün artan yemek fiyatları, sosyal medyada sık sık gündeme gelmeye ve kullanıcılar tarafından tepki toplamaya devam ediyor. Bu sefer ise İstanbul Havalimanı'ndaki döner fiyatları sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Kullanıcılar, karşı karşıya kaldıkları yüksek fiyatlar hakkında yorum yaparken bir kişi, ''Eskiden bin TL'ye taksitle araba alıyordum'' şeklinde yaptığı yorumla dikkat çekti.

1.016 TL'YE TAVUK DÖNER

İstanbul Havalimanı'nda hizmet veren bir tavuk dönercinin fiyatları görenlerin tepkisini çekti. Dürüm menü fiyatlarının 1.016'ye kadar çıktığı görüldü.

Sosyal medya kullanıcıları tarafından fiyatlara çok sayıda eleştiri gelirken bir kullanıcı, "Eskiden bin TL'ye taksitle araba alıyordum, şimdiki hale bak" dedi.

Bir başkası ise "2-3 sene sonra bu fiyatları görünce 'ne kadar ucuzmuş' demeyiz" inşallah yorumunu yaparken bir başkası da havalimanındaki fiyatların neden bu kadar pahalı olduğunu sorguladı.

İşte sosyal medya kullanıcılarının yorumları...

Kaynak: Halk TV

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.