Hava Durumu

Bilet Dükkanı’yla avantajlı otobüs bileti al!

Şehirlerarası yolculuğun en konforlu ve ekonomik alternatifleri arasında yer alan otobüs yolculuğu, özellikle ülkemizde sıklıkla tercih edilir. Otobüs bileti alarak Türkiye’nin dört bir yanına rahat ve güvenilir bir yolculuk geçirebilirsiniz. Otobüs firmalarının sunmuş olduğu fiyatları ve sefer saatlerini tek sayfada listeleyen Bilet Dükkanı, avantajlı fiyatlara seyahat etmenize yardımcı olur. Biletdukkani.com veya Bilet Dükkanı mobil uygulaması üzerinden oluşturacağınız üyeliklerle kampanya ve indirimlerimizden anında haberdar olabilir; İstanbul otobüs bileti, Ankara İzmir otobüs bileti, Adana otobüs bileti gibi birçok lokasyon için otobüs biletinizi avantajlı fiyatlara satın alabilirsiniz.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2024 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 20:45
Kaynak: Haber Merkezi
Bilet Dükkanı’yla avantajlı otobüs bileti al!

Her gün çok sayıda il, ilçe ve köye sefer düzenleyen otobüs firmasının bünyesinde barındıran Bilet Dükkanı; otobüs bileti al sayfası üzerinde fiyat karşılaştırma kolaylığı sağlar. Gitmek istediğiniz her yere uygun otobüs bileti bulmanızı ve ekonomik fiyatlara yolculuk etmenizi sağlayan Bilet Dükkanı üzerinden üyelik oluşturabilir, kampanya ve indirimlerimizden anında haberdar olabilirsiniz.

Akıllı seyahat fırsatları ve çok sayıda kampanyası ile ucuz otobüs bileti arayanların vazgeçilmezi Bilet Dükkanı ile otobüs biletinin yanı sıra; otel, araç kiralama ve transfer hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz. Bilet Dükkanı web sitesi veya App Store ya da Play Store üzerinden indireceğiniz mobil uygulamamız aracılığıyla ucuz otobüs bileti fırsatlarımızdan haberdar olarak, konforlu ve ekonomik yolculuğun tadını çıkarabilirsiniz.

Bilet Dükkanı’nda Otobüs Bileti Nasıl Alınır?

Türkiye’de hizmet veren birçok otobüs firmasını bünyesinden barındıran Bilet Dükkanı’ndan otobüs biletini almak çok kolay! Otobüs bileti fiyatlarını ve sefer saatlerini tek sayfa üzerinden karşılaştırmanızı sağlayan sitemiz üzerinden üyelik oluşturduktan sonra otobüs bileti al sayfasında yer alan arama alanına kalkış noktasını, gitmek istediğiniz lokasyonu ve gidiş-dönüş tarih bilgilerini eksiksiz girerek arama yapabilirsiniz. Filtreleme alanında; sefer tipi, firma, sefer saati ve kalkış/varış terminalleri gibi alanlarsa size uygun filtrelemeyi seçerek, daha detaylı bir arama gerçekleştirebilirsiniz.

https://www.biletdukkani.com/otobus-bileti sayfasında karşınıza çıkan liste içerisinde bütçenize ve tatil planınıza uygun otobüs biletini seçmeniz durumunda koltuk numarası seçmeniz gerekir. Koltuk numarasını da seçtikten sonra yönlendirileceğiniz sayfada, ad-soy ad ve kimlik bilgisi gibi bilgilerinizi girmeniz gerekir. Bilgilerinizi eksiksiz olarak girdiğinizden emin olduktan sonra “Ödemeye İlerle” seçeneğine tıklayın. Ödeme sayfasında banka/kredi kartı bilgilerinizi girerek otobüs biletinizi alabilirsiniz. İşlemlerinizi eksiksiz bir şekilde tamamlamanız durumunda yolcu bilgileriniz SMS ve e-posta yoluyla tarafınıza iletilir.

Aldığım Otobüs Biletini Nasıl İade/İptal Edebilirim?

Tatil ve seyahat planınızda aksaklık ve değişiklik meydana gelmesi durumunda otobüs biletinizi iptal ya da iade edebilmek için biletdukkani.com ana sayfası üzerinde yer alan “Canlı Yardım” butonuna tıklayarak müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilir, işlemlerinizi temsilcilerimiz aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz.

Bilet Dükkanı’nda Avantajlı Otobüs Bilet Fiyatları

Çok sayıda otobüs firması ile birlikte çalışan Bilet Dükkanı, sunduğu kampanya ve indirimlerle avantajlı fiyatlara otobüs bileti almanıza olanak sağlar. Ankara İstanbul otobüs bileti, İstanbul Antalya otobüs bileti gibi birçok destinasyon için ucuz otobüs bileti alabilir, hızlı ve güvenilir bir yolculuk gerçekleştirebilirsiniz.

Akıllı seyahat fırsatları ile kullanıcılarına çok sayıda imkan sunan Bilet Dükkanı üzerinden oluşturacağınız üyeliklerle “Yeni Üye Kampanyası” dahil tüm kampanya ve indirimlerden anında haberdar olabilir, dilediğiniz tarih ve lokasyon için ucuz otobüs bileti satın alabilirsiniz. Anlık ve sürekli kampanyalarının yanı sıra yine mobil uygulamamız üzerinden takip edeceğiniz “Akıllı Saatler “ kampanyamız ile sürpriz indirimlerden anında haberdar olabilirsiniz. Popüler otobüs rotalarında ayrıcalıklar fiyatları ile öne çıkan Bilet Dükkanı aracılığıyla bütçenize uygun otobüs bileti almak ve kampanyalardan yararlanmak için indirimlerinizi açmayı unutmayın.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.