Hava Durumu

Bakanlık müjdeyi verdi! Uçak biletlerini yüzde 50 indirimli alacaklar...

Havayolu ulaşımı çoğu kişinin ilk tercihi arasında yer alır. Hızlı bir ulaşım tercihi olan uçaklar çoğu durumda ise bilet fiyatları nedeniyle ikinci plana atılır. Ancak bakanlıktan yapılan duyuruya göre artık şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları, malul ve malul yakınları ile engelli yolcular uçak biletlerini indirimli alacak.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2024 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2024 10:46
Kaynak: ensonhaber
Bakanlık müjdeyi verdi! Uçak biletlerini yüzde 50 indirimli alacaklar...

Bakanlıktan yapılan duyuru duyanları memnun etti. Çoğu kişinin ilk ulaşım tercihleri arasında yer alan uçaklar artık o kişiler için daha avantajlı olacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan duyuruda anlaşma yapılan A Jet’ten alınan biletlerde o kişiler yüzde 50 indirim hakkına sahip olabilecek.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve A Jet Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat arasında yapılan anlaşma ile o kişiler indirim ayrılacağından yararlanabilecek.

İŞTE, İNDİRİM SAHİBİ OLAN O KİŞİLER…

Yapılan duyuruda söz konusu indirim hakkına sahip olan kişiler, şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları, malul ve malul yakınları ile engelli yolcular olarak belirlendi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürlük binasında imzalanan protokole göre, şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları ile malul ve malul yakınları iç hat ve Kuzey Kıbrıs uçuşlarında yüzde 50, dış hat uçuşlarında yüzde 20 indirimden faydalanabilecekler.

Engelli yolcular ise iç hat ve Kuzey Kıbrıs uçuşlarında yüzde 20, dış hat uçuşlarında yüzde 25 indirimden yararlanabilecekleri açıklandı.

Kaynak: ensonhaber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.