Hava Durumu

Tereddüt etmeden yardım etti! 15 yaşındaki kızı cinsel saldırıdan kurtardı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinde bir kişi evinin önündeki çığlık seslerini duyarak pencereden baktığında 15 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel saldırıda bulunan adamı fark etti. Silahı alan David Garza tereddüt bile etmeden saldırganla yüzleşmeye gitti. Saldırgan olay yerinden kaçarken Garza, bir çocuğa saldıran birini kovalamak zorunda kalmasının ilk kez olmadığını, korkmuş olmasına rağmen bunu tekrar yapmaktan çekinmeyeceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2024 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2024 10:56
Kaynak: MyNet
Tereddüt etmeden yardım etti! 15 yaşındaki kızı cinsel saldırıdan kurtardı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinde dışarıdan gelen sesler üzerine silahı alarak evinden çıkan ortaokul öğretmeni David Garza, "Pencereden dışarı baktım ve bir adamın yerde yatan bir kadını dövdüğünü gördüm. Kadının kıyafetlerini çıkarmaya çalışıyordu. Dışarı koştum, ne olduğunu sordum. Kız bağırdı, '15 yaşındayım, yardım et!' Saldırgana silahımı doğrulttum anında kaçtı" dedi.

ÇIPLAK OLMASINA ALDIRMADI

Olay anında banyoya girmek için hazırlandığını ve çıplak bir şekilde dışarı çıkmak zorunda kaldığını belirten Garza, "Onun yardıma ihtiyacı vardı ve bu yüzden yapmak zorundaydım" diye konuştu.

Olaya ilişkin soruşturma devam ederken saldırganın kimliğinin tespit edilmesi içişn çalışmaların sürdüğü belirtildi. KHOU'ya konuşan bir komşu, Garza'nın kızı olası bir trajediden kurtardığına inandıklarını söyleyerek, "İlk başta korktum, tecavüze uğrayacağını düşündüm. Eğer dışarı çıkmasaydı, tecavüze uğrayacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.