Hava Durumu

Suriye-Lübnan sınırındaki çatışmalarda 7 kişi öldü

Suriye’den Lübnan’a kaçırılan 3 Suriyeli askerin öldürülmesinin ardından Suriye-Lübnan sınırında çıkan çatışmalarda 7 kişi hayatını kaybetti, 52 kişi de yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2025 23:35
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2025 23:44
Kaynak: Haber Merkezi
Suriye-Lübnan sınırındaki çatışmalarda 7 kişi öldü

Suriye basınında, Hizbullah üyelerinin dün Suriye ordusunda görevli 3 askeri Lübnan’a kaçırarak öldürdüğü yönünde çıkan haberlerin ardından Suriye-Lübnan sınırında patlak veren çatışmalarda can kaybı arttı. Lübnan Sağlık Bakanlığı, sınırdaki çatışmalarda 7 kişinin hayatını kaybettiğini, 52 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Lübnan ordusu öldürülen 3 Suriye askerinin cenazesini Suriye tarafına teslim etmiş, Hizbullah ise Suriyeli askerlerin kaçırılması ve öldürülmesiyle bağlantısının olmadığını açıklamıştı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.