Hava Durumu

Dövmesinin gerçek anlamını öğrenince gözyaşlarına hakim olamadı!

Fiji seyahati sırasında dövme yaptırmaya karar veren kadın dövmesinin anlamını bilmemesi üzerine sosyal medyadan yardım istedi. Amy Dickinson, 95 bini aşkın takipçisine ağlayarak dövmesini gösterdiği bir video paylaştı ve onlardan yazının gerçek anlamını söylemelerini rica etti. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 10:54
Kaynak: MyNet
Dövmesinin gerçek anlamını öğrenince gözyaşlarına hakim olamadı!

TikTok'ta paylaşım yapan Amy Dickinson isimli bir kadın sosyal medya kullanıcılarından Fiji'de yaptırdığı yeni vücut sanatı için kendisine yardım etmeleri için adeta yalvardı.

Dövmesinin gerçek anlamını bilmediğini dile getiren Dickinson, "Fijililerin bu kadar kötü olabileceğini bilmiyordum, çünkü şimdi bir dövmem var ve ne anlama geldiğini bile bilmiyorum. Peki birisi bana vücudumda ne olduğunu söyleyebilir mi lütfen? Bu ne anlama geliyor?" ifadelerini kullandı.

Dövmede 'Matanivola Levu' yazıyordu ve üst uyluğuna yapılmıştı. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Fiji dilinde 'büyük harf' anlamına geliyor" yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Aslında çok komik. 'Büyük harf' diyor ama hepsi küçük harf" yorumunu yaptı.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.