Hava Durumu

Bebekken kaçırılan adam onlarca sonra ailesiyle bir araya geldi

Zhang Huaiyuan isimli adam, 33 yıl önce Çin'in Zhejiang Eyaletindeki bir hastanede doğum esnasında ebeveynlerinin elinden alındı.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 08:46
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 08:46
Kaynak: T24
Bebekken kaçırılan adam onlarca sonra ailesiyle bir araya geldi

Haziran 1991'de çift, ikinci çocuklarının doğumu için hastaneye gitti ancak prematüre doğan Zhang'ın doğumunu gerçekleştiren doktor, anne ve babasına bebeğin doğumdan sağ çıkamadığını söyledi.

Doktorun, Zhang'ı uzak bir kasabada yaşayan ileri yaş bir akrabasına verdiği ortaya çıktı. Anhui eyaletinde yoksulluk içinde yaşayan Zhang, verildiği ailede engelli babasını geçindirmek için okulu bıraktı. 

Babasının ölümünün ardından, ileri yaştaki annesinden gerçekleri öğrenen Zhang biyolojik ailesini aramaya başladı. Bu yılın Mayıs ayında biyolojik ailesiyle bir araya gelen Zhang, yapılan DNA testlerinin ardından kendisinin doğumda öldüğünü düşünen ve varlıklı tüccarlar olan ailesiyle yeniden bir araya geldi. 

Zhang'ın öz babası Li, başlangıçta bu habere inanamadığını ifade ederek, "Erken doğmuştu. Bize doğumda çocuğu kaybettiğimiz söylendi ve onu hiç görmedik. Çocuğun bunca yıldır nasıl yaşadığını, yoksulluk içinde iyi beslenip beslenemediğini, zorbalığa maruz kalıp kalmadığını bilmemek çok zor. Eğitim hakkı elinden alınmış, küçük yaşta okulu bırakmak zorunda kalmış. Bizimle bambaşka bir hayatı olabilirdi. Evlenmiş, 9 yaşında bir oğlu var. Torunumuzla tanıştık. Zavallı çocuğum 30 yıldan fazla bir süre boyunca kendi doğum gününü bilmeden yaşadı. Bu yıldan itibaren ailemiz sonunda birlikte kutlayacak" diye konuştu. 

Kardeşiyle de ilk kez bir araya gelen Zhang, çiçeklerle karşılandı. 

Kaynak: T24

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.