Hava Durumu

ABD Başkan Adayı Trump'a saldırı!

ABD eski başkanı ve başkan adayı Donald Trump'a silahlı saldırı düzenlendiği belirtildi. Trump saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2024 22:42
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2024 22:43
Kaynak: Haber Merkezi
ABD Başkan Adayı Trump'a saldırı!

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) eski başkanı ve başkan adayı Donald Trump​'ın çevresinde silah ateşlendi. Trump saldırıdan yara almadan kurtuldu. 

SÖZCÜZÜ AÇIKLADI

Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump​'ın seçim kampanya sözcüsü, Trump'ın çevresinde silah ateşlendiğini, başkan adaylarının ise güvende olduğunu açıkladı. Trump'ın kampanya sözcüsü yaptığı açıklamada, "Donald Trump'ın yakınında silah ateşlendi, kendisi güvende durumu iyi." dedi. 

"GÜVENDE"

Donald Trump​'ın kampanya ekibi tarafından yapılan açıklamada, pazar öğleden sonra Trump’ın kaldığı Florida’daki West Palm Beach yakınlarında silah sesi duyulduğu kaydedildi. Açıklamada, kampanya iletişim direktörü Steven Cheung, "Başkan Trump, civardaki silah sesleri duyulduktan sonra güvende. Şu anda başka ayrıntı yok." ifadelerini paylaştı.

2 AY SONRA BİR SALDIRI​ DAHA

Trump, 13 Temmuz'da Pennsylvania'daki miting sırasında suikast girişimine uğramış, kulağından aldığı yara ile kurtulmuştu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.