Hava Durumu

Zirve aşkına haydi kazan Bursaspor!

TFF 3.  Lig’de yer almasına rağmen Türkiye’nin en popüler takımı durumundaki Bursaspor bugün çok önemli bir maça çıkacak. Pablo Martin Batalla idaresindeki Yeşil Beyazlılar Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı’nda Kahramanmaraşspor’u konuk edecek. Saat 19.00’da başlayacak mücadele A Spor’dan naklen ekranlara gelecek.  

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2024 08:38
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2024 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
Zirve aşkına haydi kazan Bursaspor!

Bu sezon futbolcuların saha içi taraftarların da tribünde gösterdiği performansla Türkiye’nin en çok konuştuğu takım haline gelen Bursaspor bugün önemli bir maça çıkacak.

A SPOR’DAN NAKLEN YAYIN

Yeşil Beyazlılar TFF 3. Lig 1. Grup 6’ncı haftasında Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı’nda Kahramanmaraşspor’u konuk edecek. Saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi İzmir Bölgesi Klasman Hakemi Mehmet Çağatay Lakot yönetecek. Haftanın bu önemli karşılaşmasını A Spor naklen ekranlara getirecek.

UNVANINI KORUMAK İSTİYOR

Şu ana kadar ligde ve kupada kalesini gole kapatarak Türkiye’de profesyonel takımlar içinde gol yemeyen tek takım durumunda bulunan Yeşil Beyazlılar bu unvanlarını rakipleri karşısında da korumayı amaçlıyor. Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan ve geride kalan 5 maçta 4 galibiyet, bir de beraberlik elde ederek rakipleriyle averajla zirveyi paylaşan Pablo Martin Batalla yönetimindeki Bursaspor’da Kahramanmaraşspor karşısında da tek hedef galibiyet.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.