Hava Durumu

Vakıfköy'de yeni dönem

Bursaspor’da Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde yeni dönem başladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
Vakıfköy'de yeni dönem

Başkan Enes Çelik ve ekibi Gençlik Geliştirme Program Sorumluluğu görevine getirilen Mesut Ünal ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Çelik, “İkinci Şampiyonlar Vakıfköy’den çıkacak. Bugün bize düşen; Vakıfköy’ü her anlamda gösterişli günlerine kavuşturmak olacak.” dedi. 

İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Bursaspor’un ve Türk futbolunun oyuncu fabrikası Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde yeni dönem başladı. Bursaspor Başkanı Enes Çelik ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikle Gençlik Geliştirme Program Sorumluluğu görevine getirilen Mesut Ünal’la sözleşme imzalandı. İmza törende Mesut Ünal’ın ekibinde yer alan antrenörler de hazır bulundu. İmza törende konuşan Bursaspor Başkanı Enes Çelik Mesut Ünal ve ekibine başarılar dilerken, kendilerine düşen en önemli görevin Vakıfköy’ü her anlamda gösterişli günlerine kavuşturmak olduğunu söyledi. Enes Çelik, “Burası öyle güçlü bir geleneğe sahip ki Bursaspor’un Süper Lig şampiyonluğu, Vakıfköy’den yetişen oyuncularımızla gelmiş. Bugün bize düşen; Vakıfköy’ü her anlamda gösterişli günlerine kavuşturmak olacak.” diye konuştu. 

GENÇLERİMİZ GÖZ BEBEĞİMİZ

Vakıfköy’den çıkan oyuncuların göz bebekleri olacağının altını çizen Enes Çelik, “Vakıfköy’de torpili olanlar değil, yeteneğini çalışma azmi ile güçlendirenler forma giyecek. Menajerlerin uğrak yeri ve söylentilerle anılan değil; sporcu aileleri ve amatör takımlarla güçlü bağlarıyla bilinen bir eğitim kurumu olacak. A takıma transferler de gelse, Vakıfköy’den yetişen gençlerimiz bizim göz bebeğimiz. İkinci şampiyonlar burada yetişecek. Bugün içinde bulunduğumuz ve 1979’da hizmete açılan Orhan Özselek Tesisleri’nde; 45 yılın yorgunluğunu yenileyecek projelerimizle de her anlamda modern bir futbol eğitimine zemin hazırlayacağız. Bunun ilk adımı olarak da Vakıfköy’ün sportif anlamda yeniden yapılanması için tam yetki ile göreve getirdiğimiz Mesut Ünal hocamızla 3 yıllık yeni bir dönemi başlatıyoruz.” dedi.  


DOĞRU İŞLER YAPACAĞIZ

Bursaspor’da Gençlik Geliştirme Program Sorumluluğu’na getirilen Mesut Ünal da yeni ekibin hem Bursaspor hem de ülke futboluna oyuncu yetiştireceğini kaydetti. Mesut Ünal, “Bu değerli görevi bize layık gördükleri için sayın başkanım ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Aileye, yuvama döndüğüm için çok mutluyum. 12 yaşımda Bursaspor’a seçmelerle girdikten sonra 51 yaşında, 4 yaşında torunu olan bir dede olarak karşınızdayım. Geçen sezon görev yapan Okan Yılmaz arkadaşımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Geçen sezon görev yapan arkadaşlarımızın çoğunluğuyla görüştüğümüzde bazı antrenör arkadaşlarımızın üst liglerde çalışma isteği oldu. Dolayısıyla biz de saygı duyduk. Bütün bu değerlendirmeler neticesinde kendi ekibimizi sağlam ve sağlıklı bir şekilde oluşturmaya gayret ettik. Bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum. Şu andaki antrenör ekibimiz Bursa futbolunu, Bursa amatör kümesini, Bursa akademi liglerini bilen, Bursa’da kendisini ispat etmiş, belirli bir seviyeye gelmiş, saygı gören hocalarımızdan oluşuyor. İnşallah güzel bir çalışma ortamı sağlarız. Bu çalışma ortamında da doğru işler yaparak, A Takım seviyesinde oyuncu yetiştirerek çıkartmak amacındayız. Bunun için arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız.” ifadelerini kullandı. 

BURSASPOR ALTYAPI TEKNİK KADROSU

Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu: Mesut Ünal
U19 Teknik Sorumlusu: Turan Şen
U19 Yardımcı Antrenörü: Muzaffer Kabadayı
U17 Teknik Sorumlusu: Kadir Cantürk
U16 Teknik Sorumlusu: Sezai Mutlu
U15 Teknik Sorumlusu: Kemal Yavuz
U14 Teknik Sorumlusu: Mehmet Şahan
U13 Teknik Sorumlusu: Mehmet Şentürk
Çocuk ve Gençlik Eğitim Sorumlusu Şemsi  Galfa
Kaleci Departmanı Sorumlusu: Serhat Öncü
Kaleci Antrenörü: Metin Akdemir
Kaleci Antrenörü: Taha Esenalp
Atletik Performans Departman Sorumlusu: Osman Alptekin
Atletik Performans Stajyer Antrenörü: Uğur Gönül 
Atletik Performans Stajyer Antrenörü: Mahmut Canpolat
Maç ve Performans Analist Departmanı Sorumlusu: Şenol Tüfekçi

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.