Hava Durumu

Teksas'tan CHP'ye Bursaspor tepkisi: Kaybolup gidersiniz!

Bursaspor taraftar gruplarından Teksas, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kulübe kalıcı gelir kaynağı sağlama çalışmaları konusunda çekimser oy kullanan CHP'li meclis üyelerine sert tepki gösterdi. Teksas'ın açıklamasında, "Yakın geçmişte Bursaspor taraftannın şehrin siyasetine verdiği ders ortadayken bu tavrı kendine yakıştıran her siyasetçinin Bursaspor taraftarının gücü altında ezilip yok olacağı aşikardır." ifadeleri dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2024 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2024 09:58
Kaynak: bursahakimiyet.com.tr
Teksas'tan CHP'ye Bursaspor tepkisi: Kaybolup gidersiniz!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Bursaspor’a tahsis edilmiş olan bir arsaya benzinlik açma ruhsatı verilmesi oylamasında AK Parti  ve MHP’li meclis üyeleri olumlu oy kullandı.

CHP grubu ise çekimser oy kullanarak karara karşı çıktı. Başkan Mustafa Bozbey, partisi CHP’nin grup kararına aykırı olarak evet oyu verdi.

Bursaspor taraftar grubu Teksas, sosyal medyadan yayımladıkları açıklama ile çekimser oy kullanan CHP'li meclis üyelerine çok sert tepki gösterdi.

Teksas'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde görüşülen "Bursaspor'a kalıcı gelir hedeflerinden biri olan benzinlik konusunun oylanması sürecinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey, AK Parti grubu, MHP grubu ve CHP grubundan Mehmet Aydın Saldız ve Yalçın Işıkyıldız'a Bursaspor'dan yana taraf olduklan için teşekkürlerimizi sunanz.

Bursaspor'un içinde bulunduğu kurtuluş mücadelesinin her bir dakikası hayati önem taşırken, kulübümüze her Bursa ferdinin katkıda bulunmak için yanşa girdiği şu süreçte CHP Bursa İl Meclis üyelerinin anlamsız çıkışı biz Bursasporlulan derinden üzmüştür.

Yakın geçmişte Bursaspor taraftarının şehrin siyasetine verdiği ders ortadayken bu tavrı kendine yakıştıran her siyasetçinin Bursaspor taraftarının gücü altında ezilip yok olacağı aşikardır. Bizler Teksaslılar olarak bu kurtuluş savaşının en ön cephesindeki askerleriz, bu orduya ne dizgin dayanır ne de amansız engeller. Biz bu yolu aşacağız, ister yanımızda olur birlikte dersiniz, ister ayrıştırıcı siyasetin içinde kaybolup gidersiniz. Tercih sizin!

Kaynak: bursahakimiyet.com.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.