Hava Durumu

Sana galibiyet yakışır Timsah!

Geçen hafta ligdeki ilk puan kaybını yaşayan Bursaspor bugün önemli bir maça çıkacak. Yeşil Beyazlılar Anadolu Üniversitesi ile deplasmanda karşılaşacak. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi sahasında oynanacak maç saat 15.30’da başlayacak. Bursaspor taraftarının tribüne giriş yapamayacağı maçı Line TV naklen ekranlara getirecek.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 07:55
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
Sana galibiyet yakışır Timsah!

TFF 3. Lig 1. Grup’ta sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve ilk puan kaybını geçtiğimiz hafta Muşspor karşısında aldığı beraberlikle yaşayan Bursaspor bugün 5’inci hafta maçında deplasmanda Anadolu Üniversitesi ile önemli bir müsabakaya çıkacak.

AVERAJLA İKİNCİ SIRADA

Lig’de averajla ikinci sırada bulunan Yeşil Beyazlılar’ın rakibiyle mücadelesi saat 15.30’da başlayacak. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi sahasında oynanacak maçı Ankara Bölgesi hakemi Özer Özden yönetecek. Karşılaşmayı Line TV naklen ekranlara getirecek.

MÜCAHİT VE TAHİR YOK

Bursaspor’da kart cezalısı Mücahit Can Akçay bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Sakatlığı devam eden Tahir Babaoğlu da takımdaki yerini alamayacak. Pablo Martin Batalla yönetimindeki Bursaspor sahaya üç puan parolasıyla çıkacak. Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu’nun aldığı karar doğrultusunda Bursaspor taraftarı tribüne giriş yapamayacak. Hafta içinde teknik direktör değişikliğine giden Anadolu Üniversitesi’nde bu göreve İlhan Var getirildi. Eskişehir temsilcisi ilk dört haftalık diliminde sadece bir galibiyet alabildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.