Hava Durumu

Bursaspor'da Batalla yakın takipte!

Bursaspor Teknik Direktörü Pablo Martin Batalla transferin sezonun ilk antrenmanı öncesi bitirilmesi, teknik ekibinin belirlenmesiyle rahat bir çalışma ortamı elde etti. Arjantinli teknik adam tüm dikkatini sezonun ilk maçında sahaya süreceği 11’i şekillendirmek amacıyla oyuncularına çevirdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2024 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
Bursaspor'da Batalla yakın takipte!

Bursaspor’da yeni sezon hazırlıklarına başlanırken, transferlerin kamptan önce tamamlanması teknik direktör Pablo Martin Batalla’nın işini kolaylaştırdı.

OYUNCULARINI GÖZLEMLİYOR

Teknik ekibini de belirleyen Batalla sezon öncesi tek odak noktası olarak takımını belirledi. Batalla 8 Eylül’de başlayacak yeni sezona oyuncularını hazır hale getirmek için yoğun bir mesaiye girişti. Antrenmanlarda oyuncularıyla yakından ilgilenen, topla yapılan bazı bölümlerde futbolcularına eşlik eden Arjantinli teknik adam çalışmaların büyük bir bölümünde futbolcularını gözlemliyor.

11 KARARI MAÇLARDAN SONRA

Yeşil Beyazlı kramponların performanslarını mercek altına alan Pablo Martin Batalla uygulamayı planladığı oyun sisteminin detaylarını futbolcularına anlatıyor. Şu anda kondisyon yüklemesiyle birlikte toplu çalışmayı bir arada yürüten Yeşil Beyazlılar’da Batalla futbolcularından elde ettiği izlenime göre en iyi kadroyu belirleyecek. Arjantinli çalıştırıcı oynanacak hazırlık karşılaşmalarında da sezonun ilk maçında sahaya süreceği 11’i netleşecek. Yeşil Beyazlılar’ın hazırlık maçı programı Bolu kampından birkaç gün önce kesinleşecek.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.