Hava Durumu

Haydi Timsah! Yolun sonu şampiyonluk olsun...

Beklenen gün geldi çattı. Bursaspor yeni sezonun perdesini bugün açacak. Yeşil Beyazlılar TFF 3. Lig 1. haftasında deplasmanda saat 16.00’da Düzcespor’la karşılaşacak. Kurduğu kadroyla ligin en güçlü takımı haline gelen Bursaspor şampiyonluk parolasıyla başlayacağı ligde ilk maçında sahaya galibiyet için çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2024 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2024 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
Haydi Timsah! Yolun sonu şampiyonluk olsun...

Bursaspor TFF 3. Lig 1. Lig’de sezonun perdesini bugün açacak. Teknik direktör Pablo Martin Batalla idaresindeki Yeşil Beyazlılar ligin ilk maçında deplasmanda Düzcespor’la karşılaşacak.

HAKEM İZMİR BÖLGESİNDEN

İştirak Düzce Şehir Stadı’ndaki maç saat 16.00’da başlayacak. Mücadeleyi İzmir Bölgesi Klasman Hakemi Berk Çekal yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu maç yayın programına alınmayan Karşılaşmayı Line TV naklen ekranlara getirecek.

TAHİR VE FURKAN KADRODA YOK

2,5 yıl aradan sonra transfer tahtasının açılmasıyla ligin çok üstünde bir kadro kuran Bursaspor’da tek hedef galibiyet. Teknik direktör Pablo Martin Batalla takımını bu hedef doğrultusunda müsabakaya hazırladı. Sezon sonunda şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterilen Yeşil Beyazlı takımda bugün oynanacak Düzcespor maçında Tahir Babaoğlu ve Furkan Özyapı sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

450 TARAFTAR TRİBÜNDE OLACAK

Bursaspor taraftarı sezonun ilk maçında takımlarını Düzce deplasmanında yalnız bırakmayacak. İştirak Düzce Stadı’ndaki maçta Bursaspor Yönetiminin yaptığı görüşmeler neticesinde 225 kişi kapasiteli misafir tribün kapasitesi iki katına çıkarıldı. Buna göre karşılaşmada 450 Bursaspor sevdalısı tribündeki yerini alacak. Yeşil Beyazlı taraftarlar Batalla idaresindeki takımı büyük bir coşkuyla destekleyecek.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.