Hava Durumu

Bursaspor'un bitirim ikilisi!

Bu sezon 3 maçta yenilgi yüzü görmeyen ve attığı 8 golle liderlik koltuğunda oturan Bursaspor’da iki isim takımın skor yükünü çekti. Yeşil Beyazlılar’ın tecrübeli oyuncuları Ahmet İlhan Özek ve İlhan Depe toplam 6 golle takımı sırtladı. Ahmet İlhan 4 golle krallık yarışında da zirveyi zorluyor. 

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
Bursaspor'un bitirim ikilisi!

TFF 3. Lig 1. Grup’ta 3 maçta topladığı 9 puanla zirvede yer alan Pablo Martin Batalla yönetimindeki Bursaspor’da iki isim ön plana çıktı.

HER MAÇTA GOLÜ VAR

Yeşil Beyazlılar’ın ligde attığı 8 golün 6’sı iki oyuncudan geldi. Takımın tecrübelileri Ahmet İlhan Özek ve İlhan Depe performanslarıyla Bursaspor’u skor anlamında sırtlayan isimler oldu. Ahmet İlhan Özek 4 gol atarken, İlhan Depe iki kez rakip fileleri havalandırdı. Ahmet İlhan, Düzcespor maçında iki, Tokat Belediye Plevne ve Ergene Velimeşe maçlarında birer gol kaydetti. İlhan Depe de Plevne ve Velimeşe maçlarını boş geçmedi. Yeşil Beyazlılar’da ligde skora katkı koyan diğer iki isim birer golle Mücahit Can Akçay ve Furkan Özyapı oldu.

14 SEZON SONRA GELDİ

4 golle takımın en skoreri durumundaki Ahmet İlhan Özek ligde gol krallığı yarışında 5 gole sahip Düzcespor’dan Berkay Ekici’nin ardında ikinci basamakta yer alıyor. 17’nci profesyonel sezonunu geçiren 36 yaşındaki Ahmet İlhan Özek kariyerinin en skorer lig başlangıcını yaptı. Ahmet İlhan’ın bugüne kadar 454 maçta 88 golü var. 14 sezon sonra yeniden Bursaspor’un kapısını aralayan İlhan Depe Yeşil Beyazlı A Takımla ilk kez bu dönemde gol sevinci yaşadı. 32 yaşındaki futbolcu 2009-10 ve 2010-11 sezonunda Bursaspor A2 Takımı’nda 62 maçta 19 gol atma başarısını göstermişti. İlhan Depe’nin toplam kariyerinde 429 maçta 62 golü bulunuyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.