Hava Durumu

Bursaspor'un başarısının sırrı birliktelik!

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Bursaspor yalnız yürümüyor. Ligde ve kupada yoluna kayıpsız devam eden ve liderliğini sürdüren Pablo Martin Batalla ile öğrencileri taraftarıyla bir bütün oldu. Yeşil Beyazlılar’ın elde ettiği bu başarı camiada kurulan birliktelik olarak yorumlandı. 

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2024 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2024 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
Bursaspor'un başarısının sırrı birliktelik!

Bursaspor tarihinde ilk kez mücadele ettiği TFF 3. Lig’de adından söz ettirmeyi sürdürüyor.

TEK VÜCUT HALİNDE KUTLADILAR

Yeşil Beyazlı ekip son olarak Ergene Velimeşespor’u 3-0 yendi. Bu maçta Bursasporlu futbolcuları taraftarı yalnız bırakmadı. Yeşil Beyaz sevdalıları kendilerine deplasmanda ayrılan 80 kişilik tribüne sığmayınca ek bölüm açıldı. Bursasporlu taraftarlar 90 dakika boyunca büyük bir coşkuyla destekledikleri takımlarıyla karşılaşmanın ardından galibiyeti doyasıya kutladı.

SEZON SONUNA KADAR SÜRSÜN

Bu tarz kutlamalarda fazla görünmek istemeyen teknik direktör Pablo Martin Batalla da bu kez taraftarın ve oyuncuların coşkusuna ortak oldu. Yeşil Beyazlı takımın sezon başından bu yana ligde ve kupada gol yemeden yoluna kayıpsız devam etmesinde en önemli faktör kurulan aile ortamı olarak kabul ediliyor. Geçtiğimiz hafta Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı’nda 41 bin 300 kişiyle tribün rekoru kıran Bursaspor’da bu birlikteliğin sezon sonuna kadar sürmesi hedefleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.