Hava Durumu

Bursaspor taraftarından yeni rekor geliyor!

Bursaspor bir kez daha kapalı gişe oynayacak. Tokat Belediye Plevne maçında tribün rekoru kıran Yeşil Beyazlılar yarınki Muşspor maçı için satışa çıkan biletleri birkaç saat içinde tüketti. Kombineler dahil 40 bin bilet satış rakamını geçen Bursaspor yarınki maçta rakibiyle yine Türkiye’nin konuşacağı tribünler önünde mücadele edecek.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2024 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2024 09:04
Kaynak: Haber Merkezi
Bursaspor taraftarından yeni rekor geliyor!

TFF 3. Lig 1. Grup 4’ncü haftasında yarın saat 19.00’da Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı’nda Muşspor’u konuk edecek Bursaspor’un bu karşılaşma için dün sabah saat 10.00’da satışa çıkan biletleri birkaç saat içinde tükendi.

BAŞKAN’DAN TARAFTARA ÖVGÜ

Yeşil Beyazlı taraftarlar gişeler önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Kulüp başkanı Enes Çelik taraftarlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Çelik, “Daha gişeler açılmadan uzun kuyruklar oluşturan büyük Bursaspor taraftarı, size her şey helal…” ifadelerini kullandı. 

KOMBİNEDE DE REKOR KIRILDI

Bilet satışıyla ilgili bilgilendirmeyi kulüp proje kurulu başkanı Enbiya Topal yaptı. Topal, “Üç saat olmadan 40.000'i geçtik. Şehrin yüzünü Bursaspor'a çevirdik. Bu stadyumun bize külfet değil, nimet olduğunu görmüş olduk. Sevgiler, saygılar, teşekkürler.” dedi. Bursaspor Kulübü bir kez uzatılan, iki kez satışa çıkan kombinelerde 20 bin 760 rakamına ulaştı. Yeşil Beyazlı takım ligin ikinci haftasında Tokat Belediye Plevnespor maçını 41 bin 300 kişi önünde oynamış ve tribün rekoru kırdı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.