Hava Durumu

Bursaspor taraftar grubu Teksas’tan kritik uyarı

Bursaspor taraftar grubu Teksas TFF 3. Lig 1. Grup 3. haftasında Bursaspor’un deplasmanda Ergene Velimeşe ile oynayacağı maç öncesi bildiri yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
Bursaspor taraftar grubu Teksas’tan kritik uyarı

Maçın oynanacağı Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nun kapasitesinin yetersizliğine dikkat çekilen açıklamada Yeşil Beyazlı taraftarlar için 80 kişilik kontenjan ayrıldığı ve biletsiz kişilerin deplasman otobüsüne alınmayacağı bildirildi.

Teksas’tan yapılan açıklamada, “Bu hafta sonu oynayacağımız Ergene Velimeşespor müsabakasında stadyum kapasitesine oranla taraftarımıza ayrılan bilet kontenjanı 80 kişidir. Düzce deplasmanında biletsiz seyirci izdihamı yüzünden yaşanan sıkıntılar ortadadır. Sezon boyunca bu tarzda bir olayın tekrarlanması durumunda tüm deplasman maçlarımıza seyirci yasağı getirilmesi gündemdedir. Bundan dolayı taraftarımızdan bileti olmayan kişilerin deplasman otobüslerine alınmayacağı ve stadyum çevresinde ek bilet satışı olmayacağı için temennimiz bileti olmayan kişilerin bu deplasmana gelmemesidir.” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.