Hava Durumu

Bursaspor, Batalla'ya olan borcunu ne zaman ödeyecek?

Bursaspor Başkanı Enes Çelik, Yeşil Beyazlı takımın teknik direktörü Pablo Martin Batalla'nın 796 bin Euro’luk alacağı hakkında tarih vererek, "O insana da bu paranın kalması yakışmıyor. Ve inşallah da ödeyeceğiz. " dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2024 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2024 11:17
Kaynak: bursahakimiyet.com.tr

Bursaspor Başkanı Enes ÇelikAS TV’de yayınlanan Markaj programında Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy’a önemli açıklamalarda bulundu.

ÇelikSüha Gürsoy’un kendisine yönelttiği, "Batalla’nın Bursaspor’dan alacağı olan 796 bin Euro’luk tutar ne olacak? Bu konuyu konuştunuz mu?" sorusuna şu yanıtı verdi:

“Batalla ile anlaştıktan sonra kendisine, ‘Bursaspor’un büyüklüğü, markası ortada. Büyük kulüplerin efsanelerine borçları olmaz. Biz transfer tahtasında belirli ıskontolar altık. Sen bu bugüne kadar Bursaspor’u hep idare ettin. Bu son anlaşmamızda da paranın konusunu yapmadı.

Bu noktada sen biraz bize indirim yap. Biz de sana bu borcumuzu kalıcı gelirlerle ilgili bir takım girişimlerimiz var. Çok uzatmadan 6-7 ay sonra bunları sana ödemeye başlayalım ve borcumuzu kapatalım’ dedim. Hiç beklemiyordu ve çok mutlu oldu böyle bir şeye. Teşekkür etti. Biz, bizi dava eden 7 kıtadaki insanlara bu paraları ödüyorsak, kendi değerimize de bunu ödememiz lazım. Biz Pablo’nun heykelini diktik oraya. O insana da bu paranın kalması yakışmıyor. Ve inşallah da ödeyeceğiz. Kendisine de söyledim. Olması gereken bu.”

Kaynak: bursahakimiyet.com.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.