Hava Durumu

Bursaspor Başkanı Enes Çelik'ten Süper Lig mesajı!

3. Lig’de olmanın Yeşil Beyazlı takım için avantaj olduğunu ifade eden Bursaspor Başkanı Enes Çelik, "İdari ve finansal olarak Süper Lig’e şimdiden bir hazırlık yapman lazım. Çünkü biz Süper Lig kulübüyüz aslında. Bizim Vakıfköyümüz, stadımız tesislerimiz Süper Lig’e göre. O yüzden geri dönmemek üzere sağlam adımlarla yürümemiz lazım her alanda.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2024 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2024 10:50
Kaynak: bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Başkanı Enes Çelik'ten Süper Lig mesajı!

Bursaspor Başkanı Enes ÇelikAS TV’de yayınlanan Markaj programında Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy’a önemli açıklamalarda bulundu.

ÇelikSüha Gürsoy’un kendisine yönelttiği, "Batalla’nın sözleşmesi 3 yıllık. Bu 3 yıllık süreçteki hedefiniz nedir?" sorusuna şu yanıtı verdi:

“Şu an planlamamızdan bahsediyorum. Direk 2. Lig’e yönelik bir kadro kurduk. 2. Lig’de de 1. Lig’e göre yapacağız bunu. 1. Lig’de de Süper Lig’e göre yapıcağız. Futbolda garanti diye bir şey yok. Siz en iyi oyuncuları da alsanız içerideki birlik beraberlik, aile ortamını başaramazsanız burada futbol şube sorumlumuz ve hocamıza çok büyük bir iş düşüyor tabii, biz de bunların ödemelerini zamanında yapmakla mükellefiz ki, baştan olay sıkıntıya girmesin. Bu yönde bir amacımız var. Vakit kaybetmeme üzerine kurulu bir yol haritası benimseyeceğiz.

Şimdi şunu söyleyebilirsiniz; ‘Süper Lig’e çıkınca ne yapacaksınız? Şampiyonlar Ligi’ne göre mi kuracaksınız?’ Bu doğru orantıyla neden olmasın derim. Doğru bir şirketleşme modeliyle neden olmasın? Bizim 3. Lig’de olmamız bizim için avantaj aslında. İdari ve finansal olarak Süper Lig’e şimdiden bir hazırlık yapman lazım. Çünkü biz Süper Lig kulübüyüz aslında. Bizim Vakıfköyümüz, stadımız tesislerimiz Süper Lig’e göre. O yüzden geri dönmemek üzere sağlam adımlarla yürümemiz lazım her alanda.”

Kaynak: bursahakimiyet.com.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.