Hava Durumu

Bursaspor Başkanı Bür, 'Markaj'da! AS TV’ye konuk olan Bür'den önemli açıklamalar: Kurtuluş savaşını birlikte yapacağız!

Bursaspor’un yeni başkanı Sinan Bür seçim sonrası ilk özel demecini AS TV’de yayınlanan Markaj Özel programında Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy’un sorularını yanıtlayarak verdi. Camiaya seslenen Bür, “Biz kimsenin adamı değiliz. Biz Bursaspor’un adamıyız. Bursaspor için varız. Kent protokolünden destek bekliyoruz. İlk etapta 10-15 milyon lira destek gerekiyor. Bursaspor’u el birliği ile kurtaracağız. Oyuncularımızla birlikte kurtuluş savaşı vereceğiz. Onlardan o ışığı aldık" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2024 20:55
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2024 22:45
Kaynak: Haber Merkezi
Bursaspor Başkanı Bür, 'Markaj'da! AS TV’ye konuk olan Bür'den önemli açıklamalar: Kurtuluş savaşını birlikte yapacağız!

Bursaspor Başkanı Sinan Bür, As TV’de yayınlanan Markaj Özel’in konuğu oldu. Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy’un sorularını yanıtlayan Bür, kongrede oluşan havanın ilerisi için kendilerini umutlandırdığını söyledi. Bür, “Biz herhalde bu kongreye biraz renk kattık. Bursa’da da bir heyecan, istek uyandırdık. Biz de ilgiden çok memnun olduk. Bizim sloganımız diriliş ve güven. Kongreye katılım bize olan güveni gösterdi. Dirilişi de sahada futbolcularımızdan istiyoruz. İnşallah onu da başaracağız. Buna da inanıyoruz.” dedi.

10-15 MİLYON TL LAZIM

Kent protokolünden destek beklediklerinin altını çizen Sinan Bür, “Biz Bursaspor için herkesin kapısını çalarız. Biz kimsenin adamı değiliz. Biz Bursaspor’un adamıyız. Bursaspor için varız. ‘Bize güvensinler’ diyoruz. Kent protokolünden destek bekliyoruz. İlk etapta 10-15 milyon lira gerekiyor. Bursaspor’u el birliği ile kurtaracağız. Biz kimseden bedava bir şey istemiyoruz. Bilet fiyatlarını indirerek, forma satarak kulübe destek olmalarını istiyoruz. Stadımızı dolduralım, dolu tribünler önünde maçlarımızı oynayalım arzusundayız.” diye konuştu.

GÜÇLÜ İSİMLER OLSUN

Başkan Sinan Bür, “Kurtuluş reçetemizde çok çalışmak yazıyor. Maçtan sonra soyunma odasına girdim. Futbolcularımıza, “Bursaspor’u el birliği ile kurtaracağız.” dedim. Onlarla birlikte kurtuluş savaşını yapacağız. Onlardan o ışığı aldık. Biz öncelikle sezon sonunu bir görelim. Ligde kalırsak çok harika şeyler olur Bursa’da. Mayıs’taki kongre çok güçlü isimlerin göreve talip olmasını bekliyoruz. Bu gerçekleşirse tahtayı açalım, oyuncu kalitesini yükseltelim ve yukarılara doğru çıkmaya başlayalım.” şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.