Hava Durumu

Bursaspor 3. Lig’e düşerse kulüp kapanır!

Beyoğlu Yeni Çarşı ile 1-1 berabere kalan Bursaspor’da camia bir kez daha hayal kırıklığı yaşadı. Ligde kalması mucizelere bağlı hale gelen Yeşil Beyazlılar’da camia Bursaspor için kentin ivedilikle gerekli adım atmasını tek kurtuluş formülü olarak görüyor. Yeşil Beyazlılar’ın ortak kanısı takımın 3. Lig’e düşmesi, kulübün kapanmasıyla eş değer nitelikte.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2024 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2024 07:59
Kaynak: Haber Merkezi
Bursaspor 3. Lig’e düşerse kulüp kapanır!

Bursaspor şu günlerde tam anlamıyla bir çöküş dönemi yaşıyor.

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADILAR

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta bitime 12 maç kala 13 puanla son sırada bulunan Yeşil Beyazlılar’ın kümede kalma ümitleri her geçen hafta biraz daha tükeniyor. Son oynanan maçta sahasında Beyoğlu Yeni Çarşı ile karşılaşan Bursaspor’da aylar sonra tribünlere taraftar da gelmesine rağmen hedeflenilen galibiyete ulaşılamaması camiayı bir kez daha karamsarlığa sürükledi. Büyük bir umutla takımlarını desteklemek için tribüne gelen 8 bine yakın taraftar stattan başları önde, üzgün bir şekilde ayrıldı.

12 İSMİN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Bursaspor’un kümede kalması için alacağı puanlar kadar rakiplerinin de puan kayıpları yaşaması gerekiyor. Önümüzdeki sezon sonunda 12 futbolcunun sözleşmesi bitecek olması Bursaspor’un ilerleyen dönemde daha da sıkıntılı bir sürece doğru gideceğinin göstergesi. Camianın beklentisi kent yöneticilerinin takıma sahip çıkması ve gerekli adımların atılmasının sağlanması yönünde. Camia ayrıca oyunculardan da bir an önce seri galibiyet almalarını istiyor. Ortak kanı Bursaspor’un 3. Lig’e düşmesi kulübün kapanmasıyla eş değer nitelikte.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.