Hava Durumu

Bursaspor 1 puana razı oldu

TFF 3. Lig 1. Grup’ta lider durumda bulunan Bursaspor Silifke deplasmanında bir puanla yetinmek durumunda kaldı. Yeşil Beyazlılar girdikleri pozisyonları değerlendiremezken, takımın en iyisi kaleci Anıl Atağ oldu. Düzce deplasmanından galibiyetle dönen Karşıyaka haftayı lider tamamladı. 

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2024 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2024 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
Bursaspor 1 puana razı oldu

TFF 3. Lig 1. Grup 7’inci haftasında Bursaspor deplasmanda Silifke Belediyespor ile karşılaştı. Silifke deplasmanına grup lideri ve Türkiye’deki profesyonel 139 takım içinde gol yemeyen tek takım unvanıyla giden Yeşil Beyazlılar rakibi karşısında oyuna atak başladı. Teknik direktör Pablo Martin Batalla takımını klasik düzende sahaya sürerken, Bursaspor ilkyarıdan itibaren gol arayan taraftı. Yeşil Beyazlı kramponlar özellikle Ahmet İlhan Özek ile etkili olmaya çalışırken tecrübeli futbolcuya tehlikeli pozisyon üretmekte 3’üncü bölgede Mücahit Can Akçay ve Yiğit Ali Bayrak da eşlik etti. Bursasporlu futbolcular ilk 45 dakikalık bölümde aradığı gole ulaşamadı. İlkyarıda kaleci Anıl Atağ da yaptığı iki kritik kurtarışla takımını ayakta tutan isimlerden biri oldu.

KALECİ ANIL ATAĞ TAKIMINI SIRTLADI

Pablo Martin Batalla ikinci yarıya Eren Tunalı’nın yerine Hamza Gür’ü alarak başladı. İkinci yarının hemen başında Anıl Atağ yaptığı kritik kurtarışla takımının geriye düşmesini önledi. 61’de Bilal Güney ve Bora Yılmaz oyuna girdi. Bursaspor ikinci yarıda ilk yarıya oranla daha tutuk bir oyun sergiledi. Yeşil Beyazlılar rakibi karşısında bir türlü istediği ritmi tutturamadı. Pablo Martin Batalla son hamle olarak 82’nci dakikada İlhan Depe’nin yerine Sedat Cengiz’i sahaya sürdü. Bu değişiklik de fayda sağlamadı. Son dakikalarda rakibin baskısı karşısında takımın en iyi ismi Anıl Atağ yine yaptığı kurtarışlarla ön plana çıktı. Bursaspor 90 dakika sonunda aradığı gole ulamadı ve Silifke Belediyespor’la golsüz berabere kalarak haftayı bir puanla kapattı. Düzcezpor’u deplasmanda 2-1 yenen Karşıyaka liderliği devraldı.

STAT: Silifke Şehir
HAKEM: Adem Cinek
SARI: Dk.10 Burak Evren, Dk.90+3 Turan Ali Demirci (Silifke Bld.), Dk.16 Abdulah Tazgel, Dk.90 Sedat Cengiz, Dk.90+1 Barış Dalkıran (Bursaspor)

SİLİFKE BLD: Ömürcan Çavuşoğlu, Salih Zafer Kurşunlu, Enes Tayfun, Arif Cılak, Kağan Topçu (Dk.74 Enginalp Yamaç), Muhammet Harun Genç, Şükrü Kaan Kılıçaslan (Dk.74 Tuğcan Alp Öztürk), Burak Evren (Dk.58 Turan Ali Demirci), Ekrem Çalışanlar, Metin Sevinç, Okan Toprak
BURSASPOR: Anıl Atağ, Eren Tunalı (Dk.46 Hamza Gür), Mehmet Yiğit, Taha Can Velioğlu, Abdullah Tazgel (Dk.61 Bora Yılmaz), Musa Çağıran, Yiğitali Bayrak (Dk.74 Barış Dalkıran), İlhan Depe (Dk.82 Sedat Cengiz), Ahmet İlhan Özek, Furkan Özyapı (Dk.61 Bilal Güney), Mücahit Can Akçay

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.