Hava Durumu
Bursa 9 °
Elektrik dağıtım şirketi UEDAŞ tarafından yapılan duyuruda, "Şebeke çalışması sebebiyle Bursa'da belirtilen adreslerde enerji kesintisi uygulanacaktır. Yapılacak olan çalışmanın erken bitmesi halinde planlanan bitiş saatinden önce enerji verilecektir." ifadelerine yer verildi.
Bugünden başlayarak 7 Mart Perşembe tarihine kadar Bursa'nın Osmangazi, Nilüfer, Gürsu, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Karacabey, İznik, Orhaneli, Keles ve İnegöl ilçelerindeki bazı noktalarda farklı sürelerde elektrik kesintileri yaşanacak.
İşte kesinti yapılacak noktalar:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Tuz kokmus artik ne diyelim emanetlere sahip cikilsin yeter artik milletimiz cok rahatsiz bu durumlardan
Fatura olayından alindigin kadar vatandaşlara yapılan haksızlıkların hiç alınmıyorsunuz. Neyse iktidarın haram işlerine destek veren sahi neden alınıyor ki.
CHP böyle takip ediyormusun işgüzarlok yapıyorsun ve yalan konuşuyorsun hem Alinur başkan hemde Hüdapar yapanladı yetmez sana iftira davası açmaları lazım