Hava Durumu

UEDAŞ paylaştı: Bursa'da 15 ilçede elektrikler kesilecek! İşte mahalle mahalle, saat saat kesintilerin adresi...

Dağıtım şirketi UEDAŞ tarafından yapılan duyuruya göre; Bursa'da 16 Ekim'den başlayarak 21 Ekim Pazartesi gününe kadar 15 ilçede beş gün boyunca planlı elektrik kesintileri yapılacağı duyuruldu. Öte yandan sıcakların Bursa'da yavaş yavaş etkisini kaybetmesi ve havaların serinlemesi ile ısıtıcılarının düğmesine basan vatandaşlar Bursa'da elektrik kesintisi yapılacak mı? Bursa'da elektrikler ne zaman kesilecek? Elektrikler kaç saat ara ile kesilecek? sorularına yanıt arıyor. Büyükorhan, Gemlik, Gürsu, İnegöl, İznik, Karacabey, Keles, Kestel, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Nilüfer, Orhangazi, Osmangazi, Yenişehir ve Yıldırım elektrik kesintisi... İşte mahalle mahalle ve saat saat elektrik kesinti haritası...

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2024 09:18
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2024 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
UEDAŞ paylaştı: Bursa'da 15 ilçede elektrikler kesilecek! İşte mahalle mahalle, saat saat kesintilerin adresi...

Bursa'da sıcaklıkların düşmesi ve havaların soğuması ile birlikte ısıtıcısını raflardan indiren vatandaşlar elektrik kesintisi var mı? elektrikler ne zaman kesilecek? sorusuna yanıt arıyor.

Dağıtım şirketi tarafından yapılan duyuruda, "Şebeke çalışması sebebiyle belirtilen adreslerde enerji kesintisi uygulanacaktır. Yapılacak olan çalışmanın erken bitmesi halinde planlanan bitiş saatinden önce enerji verilecektir.ifadelerine yer verildi.

SAAT SAAT, MAHALLE MAHALLE DUYURULDU...

Ayrıca Bursa'da yapılacak elektrik kesintilerinin listesi saat saat ve mahalle mahalle belli oldu.

15 İLÇEDE BİRDEN KESİLECEK!

Kesintiler Bursa'nın Büyükorhan, Gemlik, Gürsu, İnegöl, İznik, Karacabey, Keles, Kestel, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Nilüfer, Orhangazi, Osmangazi, Yenişehir ve Yıldırım ilçelerindeki bazı noktalarında meydana gelecek. 

ONLARCA MAHALLEDE SAATLERCE KESİNTİ YAPILACAK! 

Öte yandan kesintiler16 Ekim'den (bugün) itibaren başlayarak 21 Ekim Pazartesiye kadar 5 gün boyunca en uzunu 9 saat olacak şekilde zaman zaman onlarca mahallede yapılacak.

İŞTE KESİNTİ YAPILACAK OLAN O İLÇELER VE MAHALLELER...

BÜYÜKORHAN

GEMLİK

GÜRSU

İNEGÖL

KARACABEY

İZNİK

KESTEL

MUDANYA

KELES

MUSTAFAKEMALPAŞA

NİLÜFER

ORHANGAZİ

OSMANGAZİ

YENİŞEHİR

YILDIRIM

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.