Hava Durumu

UEDAŞ duyurdu: Bursa'nın 16 ilçesinde elektrikler kesilecek! Mahalle mahalle, saat saat açıklandı...

Dağıtım şirketi tarafından yapılan açıklamaya göre; Bursa'da 21 Eylül'den (bugün) başlayarak 28 Eylül Cumartesi gününe kadar 16 ilçede bir hafta boyunca planlı elektrik kesintileri yapılacağı duyuruldu. Öte yandan kavurucu sıcakların Bursa'da yavaş yavaş etkisini kaybetmesi ile birlikte klimasını ısıtma için kullanan vatandaşlar elektrikler kaç saat ara ile kesilecek? Bursa'da elektrikler ne zaman kesilecek? Bursa'da elektrik kesintisi yapılacak mı? sorularına cevap aramaya devam ediyor. Büyükorhan, Gemlik, Gürsu, İnegöl, İznik, Karacabey, Keles, Kestel, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Nilüfer, Orhaneli, Orhangazi, Osmangazi, Yenişehir ve Yıldırım elektrik kesintisi... İşte mahalle mahalle ve saat saat elektrik kesinti haritası...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 18:02
Kaynak: Tulga Aykaç
UEDAŞ duyurdu: Bursa'nın 16 ilçesinde elektrikler kesilecek! Mahalle mahalle, saat saat açıklandı...

Bursa'da sıcak havaların etkisinin azalması ve klima kullanımının düşmesine rağmen vatandaşlar fellik fellik elektrik kesintisi var mı? sorusuna yanıt aramaya devam ediyor.

Dağıtım şirketi tarafından yapılan duyuruda, "Şebeke çalışması sebebiyle belirtilen adreslerde enerji kesintisi uygulanacaktır. Yapılacak olan çalışmanın erken bitmesi halinde planlanan bitiş saatinden önce enerji verilecektir.ifadelerine yer verildi.

Ayrıca Bursa'da yapılacak elektrik kesintilerinin listesi saat saat ve mahalle mahalle belli oldu.

Kesintiler Bursa'nın Büyükorhan, Gemlik, Gürsu, İnegöl, İznik, Karacabey, Keles, Kestel, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Nilüfer, Orhaneli, Orhangazi, Osmangazi, Yenişehir ve Yıldırım ilçelerindeki bazı noktalarında meydana gelecek. 

ONLARCA MAHALLEDE GÜNLERCE KESİNTİ YAPILACAK! 

Öte yandan kesintiler21 Eylül'den (bugün) itibaren başlayarak 28 Eylül Cumartesi'ye kadar bir hafta boyunca en uzunu 8 saat olacak şekilde zaman zaman onlarca mahallede yapılacak.

İŞTE KESİNTİ YAPILACAK OLAN O İLÇELER VE MAHALLELER...

BÜYÜKORHAN

GEMLİK

GÜRSU

İNEGÖL

KARACABEY

İZNİK

KELES

KESTEL

MUDANYA

MUSTAFAKEMALPAŞA

NİLÜFER

ORHANELİ

ORHANGAZİ

OSMANGAZİ

YENİŞEHİR

YILDIRIM

Kaynak: Tulga Aykaç

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.