Hava Durumu

Tam 202 bin 800 adet: Bursa'da belediye ücretsiz ekmek dağıtacak!

Bursa'da yaşlı, yatalak, nüfusu kalabalık, yoksul ve maddi durumu zayıf ailelere günlük olarak ekmek dağıtımı için ihale açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 09:33
Kaynak: İsmail Karaduman
Tam 202 bin 800 adet: Bursa'da belediye ücretsiz ekmek dağıtacak!

Kestel Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 2024 yılında ilçede ikamet eden yaşlı, yatalak, nüfusu kalabalık, yoksul ve maddi durumu zayıf ailelere günlük olarak ekmek dağıtılması için ihale açtı.

AYDA 33 BİN 800 EKMEK DAĞITILACAK

Yayımlanan ihale ilanda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce belirlenecek adreslere aylık 33 bin 800 toplamda 202 bin 800 adet ekmek dağıtılacağı belirtildi.

Yıl sonuna kadar sürecek ücretsiz ekmek dağıtımları için açılan ihaleye gelen teklifler 28 Haziran günü saat 10:00'da Kestel Belediyesi Komisyon Odası'nda görüşülecek.

TAZE VE GÜNLÜK OLACAK

Belediyenin açtığı ihalede ekmeğin nasıl üretilip dağıtılacağı da açıklandı.

Ekmek dağıtımını sözleşmeyi imzalayan firma üstlenecek. 400 gram ağırlığında olacak ekmekler ekmek buğday unundan yapılacak.

Taze ve günlük olarak teslim edilmesi istenen ekmeklerin iyi pişmiş, süngerimsi ve içi yumuşak ve ufalanmaması gerektiği belirtildi. Ayrıca ekmeğin kendine has görünüm koku ve lezzette olması; kesildiği zaman gözeneklerin normal büyüklükte olması gerektiği de ifade edildi.

Kaynak: İsmail Karaduman

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.