Hava Durumu

Meteoroloji'den hafta sonu için sıcaklık açıklaması! Birkaç derecelik yükseliş... (19 Ekim 2024 Bursa hava durumu)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 19 Ekim 2024 Cumartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 18 dereceye kadar tırmanırken, yarın da çok bulutlu gökyüzüyle birlikte sıcaklığın birkaç derecelik yükseliş göstermesi bekleniyor. Öte yandan yeni haftada da yağış beklenmezken termometreler yukarı yönlü seyredecek. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2024 13:42
Kaynak: bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den hafta sonu için sıcaklık açıklaması! Birkaç derecelik yükseliş... (19 Ekim 2024 Bursa hava durumu)

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı tahmin raporunda hafta sonunun ilk gününde şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli havayla birlikte 18 derecelik bir sıcaklık etkili. Yarın ve yeni hafta için de uyarılar geldi. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Hafta sonunun ilk gününe 5 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde puslu ve parçalı bulutlu gökyüzü etkili oluyor.

Öğle saatlerine doğru şehir genelinde puslu, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 9 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde ölçülen hava sıcaklığı 15 derece seviyelerinde seyrederken, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehre hakim oluyor.

Öğle saatleri sonrası çok bulutlu gökyüzüyle birlikte şehir genelinde termometreler 18 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 16 derece olarak ölçülürken çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde de parçalı bulutlu birlikte termometreler 11 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 9 derece seviyelerine kadar geriliyor.

TERMOMETRELER YÜKSELİŞ GÖSTERİYOR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre şehir genelinde hafta sonunda bulutlu ve güneşli bir gökyüzü etkili olurken, en yüksek sıcaklık 20 dereceyi geçmeyecek.

PAZAR çok bulutlu 20 derece
PAZARTESİ parçalı bulutlu ve güneşli 20 derece
SALI parçalı bulutlu ve güneşli 21 derece
ÇARŞAMBA parçalı bulutlu ve güneşli 23 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (19 EKİM 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: bursahakimiyet.com.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.