Hava Durumu

Meteoroloji'den hafta sonu Bursa için sürpriz açıklama: Sağanak yağış, sıcaklık... (10 Ağustos 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 10 Ağustos Cumartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün sabah saatlerinde bölgesel olarak görülen çok bulutlu gökyüzüyle birlikte hafif sağanak yağış geçişleri öğle saatlerinde yer yer etkili olurken, öğle saatleri sonrasında parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 33 derece seviyelerine ölçülüyor. Öte yandan hissedilen sıcaklık 35 dereceye kadar tırmandığı Bursa'da yarın da sıcaklık yüksek seyredecek. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2024 09:53
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji'den hafta sonu Bursa için sürpriz açıklama: Sağanak yağış, sıcaklık... (10 Ağustos 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı hafta sonu tahmin raporunda bugün için sürpriz yağış uyarısı gelirken saat verilerek termometrelerin 35 dereceye kadar ulaşacağı bildirildi. İşte gün gün Bursa için hava durumu detayları...

Hafta sonunun ilk gününe 19 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde çok bulutlu gökyüzü ve bölgesel hafif yağış geçişleriyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru çok bulutlu gökyüzü ve bölgesel hafif yağış geçişleriyle birlikte termometreler 26 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde çok bulutlu gökyüzü ve bölgesel hafif yağış geçişleriyle birlikte ölçülen hava sıcaklığı 30 derece.

Öğle saatleri sonrası çok bulutlu gökyüzü ve bölgesel yağış geçişleriyle birlikte şehir genelinde termometreler 33 derece seviyelerinde ölçülüyor. Hissedilen sıcaklık ise 35 derece seviyelerine kadar tırmanıyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 31 derece olarak ölçülürken parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 28 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de az bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 25 derece seviyelerine kadar geriliyor.

BURSA'DA PAZAR GÜNÜ HAVA NASIL?

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre şehir genelinde termometreler hafta sonuna kadar birkaç derecelik yükselişle birlikte bol güneşli gökyüzü etkili olmaya devam edecek.

PAZAR parçalı bulutlu ve güneşli 34 derece
PAZARTESİ parçalı bulutlu ve güneşli 34 derece 
SALI 
bunaltıcı sıcaklık 36 derece
ÇARŞAMBA az bulutlu ve güneşli 34 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (10 AĞUSTOS 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.