Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa'ya yeni haftada sağanak yağış uyarısı! Tarih verildi: Sıcaklıklar düşüyor...(10 Şubat 2024 Bursa'da hava nasıl?)

Bursa'da hava nasıl? Meteoroloji Bursa için 10 Şubat Pazar hava tahmin raporunu yayınladı. Bursa genelinde sabah saatlerinde açık ve rüzgarlı bir hava etkili olurken ögle saatlerine doğru sıcaklıklar artıyor. Akşam saatlerinde ise rüzgarlı havanın etkisini kaybetmesi ile gökyüzü kapanıyor ve çok bulutlu bir hava Bursa'da etkisini gösteriyor. Öte yandan yeni hafta için gün verilerek sağanak yağış uyarısı yapıldı. İşte Bursa için hava detayları...

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2024 08:01
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2024 09:41
Kaynak: İrem Özyılmaz
Meteoroloji'den Bursa'ya yeni haftada sağanak yağış uyarısı! Tarih verildi: Sıcaklıklar düşüyor...(10 Şubat 2024 Bursa'da hava nasıl?)

Meteoroloji tarafından Bursa için yeni haftada sağanak yağış uyarısı yapılırken termometrelerde sıcaklıklar ise düşüşe geçiyor. İşte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Bursa için yapılan tahmine göre:

Haftasonunun ikinci gününde Bursa güne açık ve rüzgarlı bir bir hava ile birlikte 8 derecelik bir sıcaklık ile başladı.

ÖĞLE SAATLERİNE DOĞRU sıcaklıklar artış gösterirken rüzgarlı hava etkili olmaya devam ediyor.

ÖĞLE SAATLERİNDE sıcaklıklar 21 dereceye yükselirken hava durumunda bir değişiklik yaşanmadan Bursa'da rüzgar etkisi sürüyor.

Öte yandan ÖĞLE SAATLERİ SONRASI derecelerde sıcaklıklar değişmezken bulutlu ve kapalı hava Bursa genelinde etkili olmaya devam ediyor.

AKŞAM SAATLERİNDE termometreler 18 derece civarına düşerken bulutlu ve kapalı hava Bursa gökyüzünde etkisini gösteriyor.

GECE SAATLERİNDE ise sıcaklık termometrelerde 17 dereceyi gösterirken kapalı ve bulutlu havada değişiklik olmadan Bursa'da gün sona eriyor.

YENİ HAFTA UYARISI: YAĞIŞ GELİYOR, SICAKLIKLAR 10 DERECELERE KADAR DÜŞÜYOR

Diğer yandan Meteoroloji'nin Bursa için 5 günlük hava tahmin raporuda belli oldu. 

Rapora göre bugün (PAZAR) şehir genelinde sabah ve öğle saatlerinde açık ve rüzgarlı hava etkili olurken akşam saatlerinde sıcaklıklar 8 dereceye kadar düşüş gösteriyor.

Öte yandan 5 günlük yeni hafta raporunda Bursa için kar sıcaklık uyarısı yapılırken termometrelerde dereceler 20'nin üzerine çıkıyor.

PAZARTESİ gününde hava sıcaklığı gün içinde 21 dereceye kadar yükselirken şehir genelinde sağanak yağışlı hava yaşanıyor.

SALI gününde sıcaklıklar gün içinde 18 dereceyi gösterirken Bursa genelinde yağmur etkili oluyor.

ÇARŞAMBA gününde ise sıcaklıklar 13 dereceye kadar düşerken yağış geçişleri Bursa'da etkisini sürdürmeye devam ediyor

PERSEMBE günü sabah dereceler 10'a kadar düşerken kapalı ve yağmurlu hava haftanın dördüncü günü de Bursa'da etkili oluyor ve sıcaklıklar gece yarısı 6 dereceye kadar düşüyor.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (10 ŞUBAT 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Kaynak: İrem Özyılmaz

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.