Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa'ya yeni hafta açıklaması: Sağanak yağış, sis, sıcaklık... (7 Ekim 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 7 Ekim 2024 Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış geçişleri akşam saatlerine kadar bölgesel olarak devam ederken gün içerisinde termometreler en yüksek 24 derece seviyelerine kadar tırmanıyor. Öte yandan yağış bugün sona ererken haftanın diğer günlerinde ise sisli, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehre hakim olacak. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 11:04
Kaynak: bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den Bursa'ya yeni hafta açıklaması: Sağanak yağış, sis, sıcaklık... (7 Ekim 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı tahmin raporuna göre şehir genelinde sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağışın sona ereceği saat için uyarı yapılırken, sıcaklıklar hafta boyunca birkaç derecelik yükseliş gösterecek. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Haftanın ilk iş gününe 15 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde bölgesel sağanak yağış geçişleri yle birlikte çok bulutlu gökyüzü etkili oluyor.

Öğle saatlerine doğru şehir genelinde bölgesel sağanak yağış geçişleriyl birlikte çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 18 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde ölçülen hava sıcaklığı 22 derece seviyelerinde seyrederken, bölgesel sağanak yağış geçişleri etkili olmaya devam ediyor.

Öğle saatleri sonrası bölgesel sağanak yağış geçişleriyle birlikte şehir genelinde termometreler 24 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 23 derece olarak ölçülürken bölgesel sağanak yağış geçişleriyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde de parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 20 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 18 derece seviyelerine kadar geriliyor.

YAĞIŞ SONA ERİYOR, SICAKLIK YÜKSELİYOR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre şehir genelinde yağış geçişleri sona ererken, yarından itibaren termometreler birkaç derecelik yükselişler yaşanacak.

SALI parçalı bulutlu ve güneşli 27 derece
ÇARŞAMBA parçalı bulutlu ve güneşli 28 derece
PAZAR parçalı bulutlu ve güneşli 28 derece
PAZARTESİ sağanak yağışlı 29 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (7 EKİM 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: bursahakimiyet.com.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.