Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa'ya sağanak yağış uyarısı: Önce düşecek sonra pik yapacak... (4 Temmuz 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 4 Temmuz 2024 Perşembe günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte bölgesel olarak sağanak yağış geçişleri görülse de termometreler 32 derece seviyelerine kadar tırmanıyor. Öte yandan yağış geçişleri yarın da devam etse de hafta sonundan itibaren termometreler yeniden 35 derecelere kadar tırmanacak. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 09:43
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji'den Bursa'ya sağanak yağış uyarısı: Önce düşecek sonra pik yapacak... (4 Temmuz 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı yeni tahmin raporunda bugün için saat verilerek sağanak yağış geçişi uyarısı yapılırken, yarın için ve hafta sonu için de hem yağış hem sıcaklık açıklaması geldi. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Haftanın dördüncü iş gününe 19 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde bölgesel hafif yağış geçişli ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da bölgesel hafif yağış geçişli ve çok bulutlu gökyüzü ile birlikte termometreler 25 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde bölgesel sağanak yağış geçişli ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 28 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası  bölgesel sağanak yağış geçişli ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 30 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 26 derece olarak ölçülürken bölgesel sağanak yağış geçişli ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 25 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 24 derece seviyelerine kadar geriliyor.

SAĞANAK YAĞIŞ GEÇİŞLERİ SONRASI SICAKLIK PİK YAPACAK

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde bugün ve yarın için saat verilerek sağanak yağış, hafta sonu ve yeni hafta için ise sıcaklık uyarısı geldi.

Buna göre 5 günlük hava durumu şu şekilde:

CUMA gökgürültülü sağanak yağışlı 31 derece
CUMARTESİ parçalı bulutlu ve güneşli 31 derece
PAZAR bunaltıcı sıcaklık 35 derece
PAZARTESİ bunaltıcı sıcaklık 36 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (4 TEMMUZ 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.