Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa'ya önce yüksek sıcaklık daha sonra büyük düşüş açıklaması: Sağanak yağış... (12 Eylül 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 12 Eylül Perşembe günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde termometreler 32 dereceye kadar tırmanırken, öğle saatlerinden itibaren bölgesel olarak sağanak yağış geçişleri yer yer etkili oluyor. Öte yandan yarın ve cumartesi günü sıcaklık 34-35 derecelere kadar tırmanırken, pazar gününden itibaren büyük bir sıcaklık düşüşü yaşanacak. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2024 09:54
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji'den Bursa'ya önce yüksek sıcaklık daha sonra büyük düşüş açıklaması: Sağanak yağış... (12 Eylül 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı yeni tahmin raporuna göre şehir genelinde gün içerisinde saat verilerek sağanak yağış geçişi için uyarı yapılırken, yarın ve hafta sonu için önce yüksek sıcaklık sonra ise büyük düşüş açıklaması geldi. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Haftanın dördüncü iş gününe 18 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 24 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde ölçülen hava sıcaklığı 29 derecelere kadar tırmanırken, bölgesel olarak etkili olan sağanak yağış geçişleri yer yer etkili olacak.

Öğle saatleri sonrası bölgesel sağanak yağış geçişleriyle birlikte şehir genelinde termometreler 32 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 29 derece olarak ölçülürken parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle termometreler 26 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 24 derece seviyelerine kadar geriliyor.

SICAKLIKTA ÖNCE YÜKSELİŞ SONRA CİDDİ DÜŞÜŞ

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa'da yarın ve cumartesi günü için önce yüksek sıcaklık uyarısı yapılırken, daha sonra ise büyük düşüş yaşancak.

CUMA az bulutlu ve güneşli 34 derece
CUMARTESİ yüksek sıcaklık 35 derece
PAZAR gökgürültülü sağanak yağışlı 26 derece
PAZARTESİ bölgesel sağanak yağışlı 25 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (12 EYLÜL 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.