Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa'ya hafta sonu uyarısı: Rüzgar, sıcaklık... (29 Haziran 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 29 Haziran 2024 Cumartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Gün içerisinde şehir genelinde en yüksek sıcaklık 31 derece olarak ölçülürken özellikle öğle saatlerinden itibaren rüzgar etkili oluyor. Öte yandan parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü hafta sonu boyunca Bursa genelinde hakim olurken, sıcaklık yarın da aynı seviyelerde seyredecek. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2024 08:21
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji'den Bursa'ya hafta sonu uyarısı: Rüzgar, sıcaklık... (29 Haziran 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı hafta sonu tahmin raporunda saat verilerek rüzgar uyarısı gelirken, termometreler ise bugün ve yarın 30 derecenin üzerinde seyredecek. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Hafta sonunu ilk gününe 19 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 24 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 28 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası rüzgarlıaz bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 31 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 29 derece olarak ölçülürken rüzgarlı, az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 26 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 23 derece seviyelerine kadar geriliyor.

HAFTA SONU, RÜZGAR, SICAKLIK...

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde hafta sonu termometreler 30 derece üzerindeki seyrini sürdürüyor.

Buna göre 5 günlük hava durumu şu şekilde:

PAZAR az bulutlu ve güneşli 32 derece
PAZARTESİ az bulutlu ve güneşli 33 derece
SALI az bulutlu ve güneşli 34 derece
ÇARŞAMBA bunaltıcı sıcaklık 37 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (29 HAZİRAN 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.