Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için yeni uyarılar geldi! Sağanak yağış, sıcaklık... (3 Eylül 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 3 Eylül Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde termometreler gün içerisinde en yüksek 30 dereceyi ölçerken, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü etkili oluyor. Ancak öğle saatlerine doğru bölgesel olarak yer yer yüzünü gösteren yağış geçişleri Bursa genelinde akşam saatlerine kadar boy gösterirken, yarından itibaren hafta sonuna kadar ise herhangi bir yağış tahmini ise yapılmadı. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2024 10:46
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji'den Bursa için yeni uyarılar geldi! Sağanak yağış, sıcaklık... (3 Eylül 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı yeni tahmin raporuna göre saat verilerek bölgesel yağış geçişleri için uyarı yapılırken, gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehre hakim olacak. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Haftanın ikinci iş gününe 19 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru şehir genelinde bölgesel yağış geçişlerinin yanı sıra parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 23 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde bölgesel yağış geçişlerinin yanı sıra parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte ölçülen hava sıcaklığı 27 derece.

Öğle saatleri sonrası çok bulutlu ve bölgesel olarak görülen sağanak yağış geçişleriyle birlikte şehir genelinde termometreler 30 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 30 derece olarak ölçülürken parçalı bulutlu ve bölgesel yağış geçişleriyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 25 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 24 derece seviyelerine kadar geriliyor.

YAĞIŞ BİTİYOR, SICAKLIK YENİDEN YÜKSELİYOR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre şehir genelinde bugün bölgesel yağış geçişleri için saat verilerek uyarı gelirken, yarından itibaren ise yağış şehri terk ediyor ve termometreler birkaç derecelik yükseliş gösteriyor.

ÇARŞAMBA parçalı bulutlu ve güneşli 33 derece
PERŞEMBE parçalı bulutlu ve güneşli 32 derece
CUMA parçalı bulutlu ve güneşli 33 derece
CUMARTESİ az bulutlu ve güneşli 33 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (3 EYLÜL 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.