Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için yeni uyarı! İki gün için dikkat çekildi: Sıcaklık ve rüzgar...(27 Haziran 2024 Bursa'da hava nasıl?)

Bursa'ya yeni uyarı var mı? Meteoroloji Bursa için 27 Haziran (Perşembe) hava tahmin raporunu yayınladı. Bursa genelinde haftanın dördüncü günü sabah ve öğle saatlerinde güneşli ve açık hava etkisini gösterirken öğleden sonra ve akşam saatlerinde de sıcaklık Bursa üzerinde etkisini sürdürüyor. Öte yandan Cuma ve Cumartesi günü için rüzgar uyarısı yapılırken sıcaklıklar 34 dereceye kadar artış gösteriyor. Meteoroloji'den ayrıca aşırı sıcaklara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları...

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2024 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2024 09:41
Kaynak: Tulga Aykaç
Meteoroloji'den Bursa için yeni uyarı! İki gün için dikkat çekildi: Sıcaklık ve rüzgar...(27 Haziran 2024 Bursa'da hava nasıl?)

Meteoroloji tarafından haftanın dördüncü gününde de Bursa için sıcaklık uyarısı devam ederken Cuma ve Cumartesi için rüzgar uyarısı yapıldı. İşte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Bursa için yapılan tahmine göre:

Haftanın dördüncü gününe 24 derecelik bir sıcaklık ile başlayan Bursa'da sabah saatlerinde açık ve güneşli bir hava ile birlikte gün doğumu gerçekleşti.

Öğle saatlerine doğru sıcaklıklar termometrelerde yukarı yönlü tırmanırken Bursa semalarında bulutsuz ve açık bir hava etkili oluyor.

Öğle saatlerinde ise sıcaklıklar 30 dereceye kadar yükselişe geçerken açık hava ile birlikte hissedilen sıcaklık 31 derece oluyor.

Öte yandan öğle saatleri sonrası da Bursa'da sıcak hava etkisini sürdürüyor.

Akşam saatlerinde sıcaklıkların düşüş göstermesi ile birlikte Bursa'da gün batımı gerçekleşiyor.

Gece saatlerinde ise termometreler 22 dereceyi gösterirken bulutsuz ve açık bir gökyüzü ile birlikte Bursa'da gün sona eriyor.

CUMA VE CUMARTESİYE DİKKAT! RÜZGAR...

Öte yandan Meteoroloji'nin Bursa için 5 günlük hava tahmin raporu da belli oldu. 

Bursa için yeni uyarıda Cuma ve Cumartesi için rüzgar ve sıcaklık uyarısı yapılırken dikkatli olunması gerektiği belirtildi.

İşte yeni haftada Bursa için sıcaklık tahminleri:

Bugün PERŞEMBE sıcaklıklar gün içinde en yüksek 33 derece olarak ölçülürken gün boyunca bulutsuz ve açık hava Bursa semalarında etkili oluyor.

CUMA gününde hava sıcaklığı gün içinde 32 derece olurken şehir geneline parçalı bulutlu ve açık hava ile birlikte rüzgar etkisini gösteriyor.

CUMARTESİ gününde sıcaklıklar termometrelerde 31 derece olarak ölçülürken gece saatlerinde dereceler 19'a kadar düşüş yaşıyor.

PAZAR günü ise sıcaklıklar termometrelerde 32 derece olarak ölçülüyor.

PAZARTESİ günü sıcaklık en düşük 17 en yüksek 34 derece oluyor.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (27 HAZİRAN 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Kaynak: Tulga Aykaç

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.