Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için yeni uyarı geldi: Eylül sıcağı geliyor... (4 Eylül 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 4 Eylül Çarşamba günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü etkili olurken termometreler yükselişte. Eylül ayının ilk günlerini 30 derece üzerinde geçiren Bursa'da önümüzdeki günlerde de sıcaklık 33-34 derecelere kadar yükselerek adeta 'Eylül sıcağı' yaşatıyor. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2024 08:07
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji'den Bursa için yeni uyarı geldi: Eylül sıcağı geliyor... (4 Eylül 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı yeni tahmin raporunda Bursa için gün gün sıcaklık uyarısı gelirken, bugünden itibaren hafta sonuna kadar adeta 'Eylül sıcağı' dedirtecek günler yaşanacak. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Haftanın üçüncü iş gününe 20 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 24 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte ölçülen hava sıcaklığı 29 derece.

Öğle saatleri sonrası parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte şehir genelinde termometreler 33 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 31 derece olarak ölçülürken parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 26 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 24 derece seviyelerine kadar geriliyor.

EYLÜL AYINDA SICAKLIK YÜKSELİŞTE

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre şehir genelinde bugünden itibaren termometrelerde birkaç derecelik yükselişler devam ederken, hafta sonuna kadar Eylül sıcağı dedirtecek günler yaşanacak.

PERŞEMBE parçalı bulutlu ve güneşli 33 derece
CUMA parçalı bulutlu ve güneşli 34 derece
CUMARTESİ az bulutlu ve güneşli 33 derece
PAZAR parçalı bulutlu ve güneşli 32 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (4 EYLÜL 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.