Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için yeni hafta uyarısı: Sağanak yağış, sıcaklık... (23 Eylül 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 23 Eylül Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde sabah saatlerinden itibaren bölgesel olarak yüzünü gösteren sağanak yağış geçişleri öğle saatleri sonrasına kadar devam ederken, akşam saatleri itibariyle yağış şehri terk ediyor. Öte yandan Bursa'da sıcaklık hafta sonuna kadar yeniden 30 derece seviyelerine kadar yükseliyor. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 08:35
Kaynak: bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den Bursa için yeni hafta uyarısı: Sağanak yağış, sıcaklık... (23 Eylül 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı tahmin raporuna göre haftanın ilk gününde saat verilerek sağanak yağış uyarısı yapılırken, termometreler hafta sonuna kadar 30 derece seviyelerine kadar tırmanacak. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Yeni haftanın ilk gününe 14 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşanırken, bölgesel olarak yer yer sağanak yağış geçişleri görülüyor.

Öğle saatlerine doğru şehir genelinde bölgesel olarak etkili olan gökgürültülü sağanak yağış geçişlerinin yanı sıra, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 19 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde ölçülen hava sıcaklığı 22 derecelere kadar tırmanırken bölgesel olarak etkili olan gökgürültülü sağanak yağış geçişleriyle birlikte parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü etkili.

Öğle saatleri sonrası bölgesel sağanak yağış ve parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte şehir genelinde termometreler 25 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 23 derece olarak ölçülürken çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle termometreler 21 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 18 derece seviyelerine kadar geriliyor.

SICAKLIK YENİDEN YÜKSELİYOR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre şehir genelinde haftanın ilk gününde yağış geçişleri görülürken, hafta sonuna kadar termometrelerde yükseliş bekleniyor.

SALI parçalı bulutlu ve güneşli 27 derece
ÇARŞAMBA az bulutlu ve güneşli 28 derece
PERŞEMBE parçalı bulutlu ve güneşli 29 derece
CUMA az bulutlu ve güneşli 30 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (23 EYLÜL 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: bursahakimiyet.com.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.