Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için yeni hafta uyarısı! Gün gün açıklandı: Sıcaklık... (1 Temmuz 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 1 Temmuz 2024 Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde yer yer az bulutlu ve bol güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 33 dereceye kadar tırmanıyor. Öte yandan yeni haftada da aynı seviyelerde seyreden sıcaklıklar çarşamba günü pik seviyeye ulaşarak 38 dereceye tırmanacak. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 10:06
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji'den Bursa için yeni hafta uyarısı! Gün gün açıklandı: Sıcaklık... (1 Temmuz 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı yeni tahmin raporunda bugün için 33 derecelik sıcaklık açıklaması yapılırken, gün verilerek 38 derecelik bunaltıcı sıcaklık uyarısı geldi. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Hafta ilk iş gününe 20 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde açık gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da açık ve bol güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 24 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde açık ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 30 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 33 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 31 derece olarak ölçülürken az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde açık gökyüzüyle birlikte termometreler 26 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de açık gökyüzüyle birlikte termometreler 25 derece seviyelerine kadar geriliyor.

YENİ HAFTADA HAVA DURUMU NASIL?

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde yeni haftada termometreler 30 derecenin üzerinde seyrederken çarşamba günü için bunaltıcı sıcaklık uyarısı geldi.

Buna göre 5 günlük hava durumu şu şekilde:

SALI az bulutlu ve güneşli 33 derece
ÇARŞAMBA bunaltıcı sıcaklık 38 derece
PERŞEMBE parçalı bulutlu ve güneşli 31 derece
CUMA parçalı bulutlu ve güneşli 32 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (1 TEMMUZ 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.