Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için yeni hafta açıklaması: Yağış için yine saat verildi, sıcaklık... (2 Eylül 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 2 Eylül Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde haftanın ilk gününde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü yüzünü gösterirken, bölgesel olarak öğle saatlerinden akşam saatlerine kadar yer yer sağanak yağış geçişleri bekleniyor. Öte yandan termometreler gün içerisinde en yüksek 28 dereceye kadar tırmanırken, yarın için de benzer yağış uyarısı yapıldı. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2024 10:12
Kaynak: Coşkun Saitoğlu
Meteoroloji'den Bursa için yeni hafta açıklaması: Yağış için yine saat verildi, sıcaklık... (2 Eylül 2024 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı yeni hafta tahmin raporuna göre şehir genelinde gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle, bölgesel yağış geçişleri için saat ve gün verilerek uyarı geldi. İşte 5 günlük Bursa için hava durumu detayları...

Haftanın ilk gününe 21 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 22 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde parçalı bulutlu gökyüzü ve güneşli gökyüzüyle birlikte ölçülen hava sıcaklığı 24 derece.

Öğle saatleri sonrası çok bulutlu ve bölgesel olarak görülen sağanak yağış geçişleriyle birlikte şehir genelinde termometreler 26 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 28 derece olarak ölçülürken parçalı bulutlu birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 23 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 22 derece seviyelerine kadar geriliyor.

YENİ HAFTADA HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre şehir genelinde bugün bölgesel yağış geçişleri için saat verilerek uyarı gelirken, yeni hafta yarın da bölgesel sağanak geçişleri görülecek. Öte yandan çarşamba gününden itibaren termometreler yeninde 30 derece üzerine çıkacak.

SALI parçalı bulutlu ve güneşli, bölgesel sağanak yağışlı 30 derece
ÇARŞAMBA parçalı bulutlu ve güneşli 32 derece
PERŞEMBE parçalı bulutlu ve güneşli 31 derece
CUMA parçalı bulutlu ve güneşli 32 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (2 EYLÜL 2024)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Kaynak: Coşkun Saitoğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.